Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 54

Wątek: E500!!????

Awatar shakal
    Mieszka w
    Gotenhafen
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Dempsey
    (..)Kupiłem w Agito - internetowo płatność przelewem - sprzęcik był po dwóch dniach u mnie w domku. Tak więc nie demonizujmy internetowych zakupów
    Osobiście kupowałem już w ten sposób aparaty, wózek dla dziecka, sprzęt AGD: lodówkę, piekarnik, płytę, pralkę, okap... kabinę prysznicową, umywalkę, muszlę...(..)
    No tu już przegiąłeś Dempsey!...muszlę bez "przymierzania" kupiłeś ..ryzykant o j ryzykant

Potwierdzam natomiast solidność Agito...też tam kupowałem i byłem zadowolony.
    I kupię ponownie jak zajdzie potrzeba... i cena będzie dobra.

pozdr,

Mieszka w
    Żywiec
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez raven66
    Cytat Zamieszczone przez gofer111
    Tak sporawo, ale są to ceny w sklepach stacjonarnych nie internetowych, może i drożej, ale jesteś pewny co kupujesz możesz pomacać i wogóle, a tak w internetowym np. za 1719zł w sklepie trzecim od góry http://www.skapiec.pl/site/cat/2/comp/69240 nie wiadomo czy ci przyślą to co trzeba, a jeśli nawet to może być uszkodzony i same kłopoty.
    Najtańszy E-330+kit za 2599zł na http://www.skapiec.pl/site/cat/2/comp/78705
    Pozdrawiam
    Akurat tak się składa, że w trzecim od góry (RAM.net) kupowałem właśnie swojego E-500 i z czystym sumieniem mogę polecić sklep. Też miałem obawę, jako że był to mój pierwszy kontakt ze sklepem, ale wziąłem za pobraniem - raptem 10 zł drożej i wszystko odbyło się idealnie.
    Świetny kontakt, sprzedawcy się znają na rzeczy, odpowiedzieli na wszystkie pytania, a sprzęt... jakby przyszedł uszkodzony to spisuję przy kurierze i tyle.

RAM.net, Agito i morele.net polecam, bo już nie pierwszy zakup (oprócz RAM-u) i się nie zawiodłem w żadnym wypadku.

Poza tym w przypadku sklepów internetowych czy nawet zakupów na Allegro, często pomaga taka drobna rzecz jak kontakt telefoniczny. W wielu przypadkach można się dowiedzieć, jakie jest nastawienie do klienta, jaka jest fachowość itp.

Witam serdecznie, dzięki za opinie, reklamy sklepów internetowych, itp, etc., Zdecydowałem się jeszcze poczekać (chyba następca będzie lepszy?), miałem ten sprzęt w rękach i nie specjalnie przypadł mi do gustu (chyba najmniej ten wizjer), odnośnie ceny- widziałem go w AUCHAN w Bielsku-Białej za 1719pln, więc nie trza się obawiać zakupu. Myślę że po zakupie na pewno Was o tym poinformuje.
    Pozdrawiam

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez shakal
    Cytat Zamieszczone przez Dempsey
    Osobiście kupowałem już w ten sposób aparaty, wózek dla dziecka, sprzęt AGD: lodówkę, piekarnik, płytę, pralkę, okap... kabinę prysznicową, umywalkę, muszlę...(..)
    No tu już przegiąłeś Dempsey!...muszlę bez "przymierzania" kupiłeś ..ryzykant o j ryzykant
    Może to oczna muszla była? Ryzyko zdecydowanie mniejsze...

ps a przemycał z materiałami budowlanymi, co by łatwiej uzasadnić zakup...
    blady

nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3

Awatar shakal
    Mieszka w
    Gotenhafen
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez blady
    (..)ps a przemycał z materiałami budowlanymi, co by łatwiej uzasadnić zakup...
    Masz rację...kupił muszlę oczną (bo przezcież bez przymierzania nikt(!) by sedesowej nie kupił ) na 7% vat z budowlanki
    Nie chcę nawet myśleć co będzie jak się CBŚ dowie....

pozdr,

| OlyJedi Awatar johan
    Mieszka w
    Siedlce
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Ja bym szukał e-330. Jakość obrazu dużo lepsza od e-500 zwłaszcza przy wysokim iso, no i LV, bardzo przydaje się w makro.
    pzdr
    E-620 | HLD-5 | 14-42 | 40-150 |
    5DmkII | 50D | C20/2.8 | C28/1.8 | C50/1.4 | C85/1.8 | C100/2.8L IS | C200/2.8L II | 300/2.8L IS | TC 1.4X II | TC 2.0X II | 580exII

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    Macro z e-500

15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

| OlyJedi Awatar olifant
    Mieszka w
    Opole
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    czyżby to już ZD 35? podoba mi się
    .

Mieszka w
    Miechów
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Ja dalem za swojego E-500+ zuiko 18-180 kwote 2499pln i jestem bardzo zadowolony.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	daszka_965.jpg
Wyświetleń:	59
Rozmiar:	65,6 KB
ID:	1483  

Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Mysikrólik
    Macro z e-500

Obrazek

Droga Aniu,
    Nie do wiary !!!
    W tak krótkim czasie, tak skromnym sprzętem aż takie talenty artystyczne udało Ci się rozwinąć ???
    Gratulacje !!!
    Pozdrówka

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y
    Cytat Zamieszczone przez Mysikrólik
    Macro z e-500

Obrazek

Droga Aniu,
    Nie do wiary !!!
    W tak krótkim czasie, tak skromnym sprzętem aż takie talenty artystyczne udało Ci się rozwinąć ???
    Gratulacje !!!
    Pozdrówka
    Moby, a co to za talent? Idziesz na ogród, znajdujesz robala, robisz mu 30 zdjęć, z czego wychodzi Ci jedno , a reszta źle wysotrzona i rozmazana i już możesz się cieszyć
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.