Ja zawsze przed dokonaniem zakupu dzwonie do sklepu, w ktorym mam zamiar kupic sprzet i wypytuje sie czy posiadaja towar aktualnie na stanie. Nieduzy wysilek a jednak pozwala zyc ze swiadomoscia, ze niedlugo dostane w lapki sprzecik.
Ja zawsze przed dokonaniem zakupu dzwonie do sklepu, w ktorym mam zamiar kupic sprzet i wypytuje sie czy posiadaja towar aktualnie na stanie. Nieduzy wysilek a jednak pozwala zyc ze swiadomoscia, ze niedlugo dostane w lapki sprzecik.
Akurat tak się składa, że w trzecim od góry (RAM.net) kupowałem właśnie swojego E-500Zamieszczone przez gofer111
i z czystym sumieniem mogę polecić sklep. Też miałem obawę, jako że był to mój pierwszy kontakt ze sklepem, ale wziąłem za pobraniem - raptem 10 zł drożej i wszystko odbyło się idealnie.
Świetny kontakt, sprzedawcy się znają na rzeczy, odpowiedzieli na wszystkie pytania, a sprzęt... jakby przyszedł uszkodzony to spisuję przy kurierze i tyle.
RAM.net, Agito i morele.net polecam, bo już nie pierwszy zakup (oprócz RAM-u) i się nie zawiodłem w żadnym wypadku.
Poza tym w przypadku sklepów internetowych czy nawet zakupów na Allegro, często pomaga taka drobna rzecz jak kontakt telefoniczny. W wielu przypadkach można się dowiedzieć, jakie jest nastawienie do klienta, jaka jest fachowość itp.
Dobra, Mysikrólik, Elilama, raven66, rap1d, willow32, celebrity plus serdecznię dziękuję za słowa otuchy co do sklepów internetowych. Myślę , że w przyszłym tygodniu złoże zamówienie w Ram.net.pl
Pozdrawiam
Pozdrawiam Krzysztof W.
kupowałem w ram.net.pl lampę FL-36 i byłem bardzo zadowolony: świetny kontakt, bardzo szybka wysyłka, full profesionalZamieszczone przez gofer111
![]()
Moze takie info Ci sie przyda, a i firma chyba dosyc solidna (niech wypowiedza sie Ci, co kupowali w niej)Zamieszczone przez gofer111
http://www.cyfrowe.pl/karta_produktu.php?idProdukt=2473
Zycze dobrych decyzji i pozdrawiam![]()
Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!
Ja tam kupowalem. Swietna obsluga. Serio.
Byl jeszcze taki myk, ze nie mieli zestawow z karta CF, wiec musialbym dokupowac. W zwiazku z tym dali mi znizke na karte. Niby to nieduzo, ale zawsze cos. Natomiast sprzet byl u mnie juz na drugi dzien po zlozeniu zamowienia, akurat mieli na magazynie.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Zamieszczone przez rafał73
E500 był wart swojej ceny prawie rok temu, gdy go kupowałem.
Teraz jest o ponad 1000 PLN tańszy, więc jeśli nie masz czasu, chęci i/albo pieniędzy aby czekać na E510 (ze stabilizacją), to kupuj i ciesz się wysoką jakością.
Pozdrówka
Popieram przedmówcę - też swojego E-500 double kit kupiłem przeszło rok temu i nadal jestem bardzo zadowolony. Straszono mnie szumami... hehe... tyle, że ja wcześniej miałem Panasonica FZ20w porównaniu z nim dobrze obrobione ISO 800 z E500 gładkie jak dupcia niemowlęcia
![]()
Kupiłem w Agito - internetowo płatność przelewem - sprzęcik był po dwóch dniach u mnie w domku. Tak więc nie demonizujmy internetowych zakupów
Osobiście kupowałem już w ten sposób aparaty, wózek dla dziecka, sprzęt AGD: lodówkę, piekarnik, płytę, pralkę, okap... kabinę prysznicową, umywalkę, muszlę... deski podłogowe, drzwi z ościeżnicami i diabli wiedzą co jeszcze- wszystko taniej niż w tradycyjnych sklepach i nigdy nie miałem żadnych problemów. Należy tylko pamiętać o kilku zasadach: sprawdzić sklep przed zakupem, zadzwonić i uważać na nienaturalnie korzystne ceny to wszystko, a zyskać na prawdę można sporo
![]()
OLYMPUS E-500, ZD 12-60/2.8-4.0, ZD 14-45/3.5-5.6, ZD 40-150/3.5-4.5, FL-36, filry HOYA polaryzacyjny LINIOWY i połówkowy-szary
Nic dodać, nic ująćZamieszczone przez Dempsey
![]()