1999 to sporawo, można wziąć za ok. 1700, polecam poszukać na skapiec.pl albo ceneo.plZamieszczone przez gofer111
1999 to sporawo, można wziąć za ok. 1700, polecam poszukać na skapiec.pl albo ceneo.plZamieszczone przez gofer111
14-45 czy 40-150 makra nie zrobisz... Dodaj do wydatkow najlepiej Raynoxa DRC 250 za ok 150zl. Najlepsze makrorozwiazanie to E330/35mm/50mm, ale to juz troszke wiekszy wydatek.Zamieszczone przez rafał73
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
A nie lepiej skompletowac taki zestaw: e330 + 14-45 + 40-150 + 35 Macro? E330 do makro jest chyba wymarzonym aparatem ze wzgledu na LV i tryb B. E330 z 14-45 mozna teraz wyrwac za 2100zl-2200zl. Przynajmniej jeszcze niedawno mozna bylo, nie wiem, czy jeszcze sa.
Tak sporawo, ale są to ceny w sklepach stacjonarnych nie internetowych, może i drożej, ale jesteś pewny co kupujesz możesz pomacać i wogóle, a tak w internetowym np. za 1719zł w sklepie trzecim od góry http://www.skapiec.pl/site/cat/2/comp/69240 nie wiadomo czy ci przyślą to co trzeba, a jeśli nawet to może być uszkodzony i same kłopoty.Zamieszczone przez raven66
Najtańszy E-330+kit za 2599zł na http://www.skapiec.pl/site/cat/2/comp/78705
Pozdrawiam
Pozdrawiam Krzysztof W.
Nie ma co panikowac niepotrzebnie. Jak beda chcieli zarobic te 1,7k zl to wysla to co potrzeba - istnieje przeciez mozliwosc sprawdzenia zgodnosci towaru przy kurierze. A jaka masz gwarancje, ze w sklepie nie kupisz egzemplarza uszkodzonego? Zazwyczaj macasz model, ktory sie znajduje na wystawce - a daja Ci zapakowany. Radze podchodzic do tego spokojnie a nie z dekadenckim przeswiadczeniem tyczacym sie naszego nowo zakupionego sprzetu.Zamieszczone przez gofer111
Akurat RAM.net i Cyfrowe.pl to bardzo dobre sklepy i istnieją również jak sklepy stacjonarne, w obydwu miałem przyjemność robić zakupy osobiście, polecałem swoim znajomym i zawsze można liczyć na miłą i profesjonalną obsługę oraz niskie ceny.Zamieszczone przez gofer111
![]()
W sumie masz rację rap1d za taka kaskę powinni wysłać to, co trzeba, sam chcem kupić sobie e-500+kit w Ram.net.pl za 1719zł, ale jakoś się boję, że mnie puszczą w kant. Mimo to, że istnieje te sprawdzanie paczki przy kurierze.Zamieszczone przez rap1d
Pozdrawiam
Pozdrawiam Krzysztof W.
ludzie troszkę więcej wiary w ludziZamieszczone przez gofer111
sklepy internetowe to nie pan iksiński z alledrogo co wczoraj był a dziś go nie ma
Szanse ze taki sklep Cię zrobi w wała są takie same jak w sklepie tradycyjnym, a może nawet mniejsze. W sklepie tradycyjnym np. pan Heniek ma komunię u kuzyna więc sobie zabiera aparat z półki na weekend i w poniedziałek odnosi po sesji komunijnej
W sklepach internetowych często gęsto towau nie ma na magazynie tylko sklep składa zamówienie u dystrybutora konkretnie pod Twoje zamówienie. Porzuć watpliwości i kupuj
![]()
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
Bez obaw. Mojego Olka z ZD- 14-45 kupiłem właśnie po przez "skąpca" (mięsiąc temu 1766zł) a że miałem dość blisko odebrałem osobiście. Sprawdziłem na miejscu i wszystko Ok. Gwarancja 2 lata jak chyba u wszystkich + karta 1GB CF Ultra 2.
Hm, ja poprosiłam jakiś czas temu jeden sklep internetowy (pominę nazwę) o wystawienie interesującego mnie obiektywu (ZD 35) na Allegro, bo wiem, że sprzedają tam praktycznie wszystkie inne ze swojego asortymentu. Odpisali, że jednak kupno w tym wypadku wyłącznie przez sklepZamieszczone przez gofer111
Doszłam jednak sama dlaczego... w regulaminie mieli napisane, że oczekiwanie na produkt może się przedłużyć, nawet gdy figuruje on jako dostępny i cena także może ulec zmianie (w obu przypadkach mogę oczywiście się wycofać z zakupu
). Zamówiłam sobie więc obiektyw w tradycyjnym sklepie i czekam na telefon, kiedy w tygodniu mogę go odebrać
![]()