na takie kadry to i 600mm nie styknie bo samolot będzie kropką w kadrze. taki przykład uzmysławia po co goście dźwigają na pokazy kosmicznie długie lufy i konwertery do nich.
na takie kadry to i 600mm nie styknie bo samolot będzie kropką w kadrze. taki przykład uzmysławia po co goście dźwigają na pokazy kosmicznie długie lufy i konwertery do nich.
Nic tylko 70-300 lub 50-200 z EC-14.Zamieszczone przez lessie
Smutna prawda.Zamieszczone przez The z00m
...był Olek jest A6000
Zamówiłem 70-300dziś w trzech sklepach.
Napisałem, że wiem o jego braku, czeka i proszę o wiadomość gdy będzie dostępny.
Potwierdzili i teraz czekaa,.
Który będzie miał szkielko pierwszy, ten wygra![]()
PS
WOW!, jestem w OlyJedi![]()
![]()
![]()
Jaka jest cena szkiełka bo jakoś nigdzie nie mogę trafić.Zamieszczone przez Woytec60
W foto Jokerze w Reducie, zrobili gały jak im powiedziałem że olek wypuścił takie tele, otworzyłem gościom oczy na świat.
Jeśli twoje zdjęcia są kiepskie to znaczy że nie byłeś dostatecznie blisko.
E500 + ED14-42 + ED40-150 + CFII1GB+CFIII8GB+Hama polaryzacja kołowa
A poza tym to zielony w fotografii.
Tu: http://www2.skapiec.pl/site/cat/47/comp/222481
Od 1350 wzwyż.
http://www.foto-net.pl/sklep/pokaz_k...ucent=Olympus&Zamieszczone przez Woytec60
Nie rzucajcie się na to szkło bo cenę podniosą jak w przypadku starego 40-150![]()
Dzięki.
Jeśli twoje zdjęcia są kiepskie to znaczy że nie byłeś dostatecznie blisko.
E500 + ED14-42 + ED40-150 + CFII1GB+CFIII8GB+Hama polaryzacja kołowa
A poza tym to zielony w fotografii.
Mam pytanko. Jak to jest. Towaru jeszcze nie ma - ceny już są. Jeśli zatem zamówię teraz w najtańszym chyba na chwilę obecną FOTO-Necie (który dodatkowo mam pod ręką) to czy mają mi obowiązek sprzedać po cenie jaka jest obecnie, mimo iż np. towar może pojawić się za miesiąc?Zamieszczone przez celebrity plus
Czy mogę się przejechać na takim zamówieniu, bo np. podczas tego miesiąca oczekiwań gdzie indziej mogą ceny spaść jeszcze bardziej? Jednakże równie dobrze mogą chyba pójść w górę?
Czy może tak jak większość lepiej nie kupować kota w worku i poczekać aż zadebiutuje ??
W Mieście Starym Jak Świat...
www.dariob.net - Dziesiątki tysięcy zdjęć mojego autorstwa
www.lechia.net - Archiwum Prasowe, Galerie, Kolekcja Pamiątek, itd. - moje dzieło!
Poczytaj regulamin sklepu.
Zasadniczo, (jeśli wybieresz dostawę za pobraniem) po potwierdzeniu zamówienia powinni wysłaćć po cenie oferowanej obecnie.
Ale nie zawsze tak jest...
Ten obiektyw chyba już jest w cenniku Olympusa dla sprzedawców stąd te ceny.
Nie powinny się one zmienić, przynajmniej na p[oczątku.