A ja zamierzam nabyć takiego 70-300. Tylko pytam się grzecznie GDZIE ???
Idziesz do najblizszego sklepu ze sprzetem foto i prosisz zeby Ci podano.Dokladnie tlumaczysz jaki ma byc.Gdy nie beda mieli,kazesz sprowadzic i podajesz nr telefonu zeby Ciebie powiadomili jak juz beda mieli.
Napisz gdzie dokladnie mieszkasz to pogogluje za najblizszym sklepem.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Czyżby?
jeden z lepszych w mojej wsi- cyfrowe.pl- odpowiedział mi wczoraj
"Dziękuję za zainteresowanie naszą ofertą.
Niestety jeszcze nie mamy informacji kiedy będzie dostępny obiektyw.
Zapraszam do zakupów w naszym sklepie"
Dwa inne podobnie. W MM i podobnych wynalazkach- nie ma.
W Euro- jest ale nie ma.
Update: nie jest tak że pytam , bo zwalam na innych coś, co mogę zrobić sam. Pytam bo z dostępnością tego szkła jest ewidentnie problem. Zadałem pytanie o dostępność na OJ, niestety na razie nic nie wiem.
A koniecznie chciałbym zapiąć je przed zakupem do 410ki i sprawdzić, czy z tak małą puszką i bez stabilizacji w ogóle da się wykorzystywać dłuższe ogniskowe w warunkach innych niż plaża w Egipcie)
Ostatnio edytowane przez Koriolan ; 21.05.08 o 11:15
Ja też czekam na odpowiedź od OJ.
Dostałem odpowiedź, proszę złożyć zamówienie, wtedy będziemy go zamawiać i odezwiemy się jak już u nas będzie.
A miałem przez chwilę go jak na talerzu w mojej hurtowni za 100 zł drożej, ale głupio się tak wycofać ze złożonego zamówienia w OJ.
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Ostatnio edytowane przez rocco ; 21.05.08 o 15:12
Polemizowałbym i to mocno. Spokojnie można robić fotki na mieście w jasny dzień, nawet w miejscach lekko zacienionych. Długi koniec, brak IS, ISO200 i jazda. Kiedyś pisałem że teoretycznie się da a ostatnio sprawdziłem i można.600mm (po cropie) bez stabilizacji to czasy minimum 1/500s.
Czyli raczej tylko Egipt
Albo statyw lub monopod
Obiektyw jest do wzięcia, często od ręki. Nie wiecie gdzie, to napiszę na PW.