pomyliłem wątki![]()
przepraszam-----
pomyliłem wątki![]()
przepraszam-----
Mateusz
www.fotozakupy.pl
W foto sklepach w Niemczech cena tego szkla wacha sie w granicach 340€.Przeliczajac to na rodzime zlotowki nawet po 4pln wychodzi nam okolo 1400 pln.Zamieszczone przez fotozakupy.pl
Zapytam tylko o wasze kalkulacje.Na czym sie opieracie.Zamawiajac towar w hurtowni w europejskich magazynach sprzedawca kalkuluje cena x2+15%i wychodzi to okolo340€
Jak u Was to wyglada?
Przepraszam za pomyłkę, pomylilem wątek chodziło oZamieszczone przez lucca
Sigma 135-400mm f:4,5-5,6 APO DG w cenie 2199.00
a co do dostępności ZUIKO 70-300 to nie wypowiadam się ponieważ nie mam żadnych pewnych informacji z Olympus Polska
Mateusz
www.fotozakupy.pl
O KURKA - nie złe ceny !!U nas jest to szkło dostępne od zaraz za 2199 z bezpłatną dostawą
i masz to na jutro.
aaaaaaaaaaaaaaaaaa...... o SIGME CHODZI...
to tak - pomyliłeś wątki
pozdrawiam
dobas
No i całe szczęście, że o Sigmę, bo z taka ceną za 70-300 to...Zamieszczone przez dobas
![]()
![]()
A jak na Sigmę 135-400 to całkiem przyzwoicie.
Na tę Sigmę to świetna cena
Jak mi sie 70-300 nie spodoba, to pomyślę...
Ja nadal myślę. Najnowsze sample podlinkowane przez celebrity plus (tu był błąd) są bardzo przekonywające. Taka jakość w zupełności mnie zadowala. Do tego całkiem ładnie prezentuje sie bokeh (jak na moje skromne oko). 100mm dłuższa sigma kusi i to bardzo... Powiedzcie jak to naprawdę jest z tą ptaszyną...600mm to nadal mało? Do tej pory do ptaszków nawet nie podchodziłem ze względu na max ogniskową 280...
A które to sample podał grizz bo nie widzęZamieszczone przez Switch
![]()
ja powiem tyle:
miałem tą Sigmę z Canonem 350D do macania i jest wg mnie znacznie wolniejsza z AF od 40-150. Więc jeśli 70-300 będzie czymś w stylu 40-150 to Zuiko wygrywa z Sigmą.
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Oczywiście zaszła pomyłka. To celebrity plus dodał linki. W ramach zadośćuczynienia mogę Ci kliknąć "pomógł" jeśli mi powiesz gdzie ta opcja sie znajdujeZamieszczone przez celebrity plus
![]()