czy mi się wydaje, czy oczekujecie cudów po obiektywie za 1300 pln? będzie dobry tajniacki zoom na dobrą pogodę i myślę nawet że będzie mniej aberrował od 40-150 mkI.
czy mi się wydaje, czy oczekujecie cudów po obiektywie za 1300 pln? będzie dobry tajniacki zoom na dobrą pogodę i myślę nawet że będzie mniej aberrował od 40-150 mkI.
ja też nie bardzo wierzę że mógłby być gorszy od 40-150...ta sama półka tylko dłużej...Zamieszczone przez KaarooL
fajna nazwa "tajniacki zoom"
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
lessie:
no bo taki jest w istocie... stoi sobie fajna laska 40 metrów od Ciebie i ma naprawdę nikłe szanse by skumać, że robisz Jej portrecik.
skądś to znam...![]()
ale miałem ultra tajniacki sprzęt - Rubinara 1000mm.
Na plaży zainstalowałem statyw, podpiąłem sprzęt i....żadna kobieta nie była już tak niedostępna![]()
![]()
![]()
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Podnoszę wątek bo już trochę mnie ponosi :/
Czy ktoś, z kręgów zbliżonych do OP, mógłby podać jakies przecieki, w sprawie terminu dostawy tego szkła?![]()
Podobno na morzu zgubili kontener z dostawą do OPZamieszczone przez Oleryk
![]()
Obiektywy (70-300) plastikowe czyli wydmuszki powinny utrzymywać kontener na powierzchni wody.
Proponuję wysłać misje ratunkową a odzyskany sprzęt podziliec między forumowiczów i odpowiednio docenić pomysłodawcę![]()
Kto za, ręka do góry...
Kto będzie sternikiem, a kto wiosłuje?![]()
W USA "in stock"
http://www.bhphotovideo.com/c/produc..._Zuiko_ED.html
400$, czyli coś koło 1000 zł
Wystarczy mi cena z OlyJedi, żeby tylko u nas był "in stock"
PS
Okrągły tysiączek naklikałem![]()
Aż sobie pamiątkowy zrzucik zrobiłem:
A co? Będzie o czym wnukom opowiadać![]()