wreszcie...
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Obejrzałem sample i uczucia mam raczej mieszane,może wypowiedzą mądrzejsi niz ja.Nie ukrywam,że jestem tym obiektywem zainteresowany.![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
voovoo2, na mój gust to część z nich była ostro wyostrzana (szczególnie te z dpreview, portrety kobiety z dzieckiem), co bardzo psuje jakość. Można się jeszcze zastanawiać, czemu ktoś je tak bardzo wyostrzał... Woytec60 zamówił, pewnie niedługo dostanie i zobaczymy, co to szkiełko może![]()
moim zdanie bardzo fajne szkło, widac to na zdjeciach które nie był za bardzo PSute, tylko że ja to laik jestem w kwestii oceniania sampli, sam nie wiem po co tam polazłem![]()
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
Cierpliwie zatem czekam na fotki Woytec 60![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Piszcie proszę, Wojtek, Wojtka, Wojtkowi itd.
Tak mam w podpisie
Widzę, ze ma robić za królika doświadczalnego :/
No dobra, tylko dajcie ten obiektyw!
Ja jestem drugi w zamówieniach i także nie mogę się doczekać wieści od Radka. Przykre tylko, ze wkracza na rynek w tak paskudną porę, bo światła godnego do testów nie uświadczysz![]()
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Czuję się, jakbym czekał na banany od Fidela![]()
szczerze?
jak patrzę na foty z 40-150 i to troszkę jestem zawiedziony...ale może to obróbka.
Nie jest najlepiej ale póki się czegoś z rawa nie wyłuska własnym sposobem to ciężko się odnieść. Te foty na pbase to są tak skaszanione obróbką że nic o szkle nie można powiedzieć bo cholera wie jaki był obraz wyjściowy. Na razie wiem że szkło działa...ale jak?
Foty z pierwszego linka są niezłe...teraz się lepiej przyjrzałem i są ostre na końcu szkła.
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl