Jako jeden z pierwszych posiadaczy E3 będziesz mógł zasypać nas RAWami, prawda?Zamieszczone przez jacekss
O kurka! Jak te RAWy będą OK, to weź sztukę dla mnieZamieszczone przez jacekss
![]()
![]()
Jako jeden z pierwszych posiadaczy E3 będziesz mógł zasypać nas RAWami, prawda?Zamieszczone przez jacekss
O kurka! Jak te RAWy będą OK, to weź sztukę dla mnieZamieszczone przez jacekss
![]()
![]()
Pozdrawiam,
Piotr.
No to ma juz ktos ten obiektyw?!
W sklepach internetowych jest tego pelno a cena jest do zaakceptowania, taniej niz konwerter. Chcialbym jakos w listopadzie to kupic... tylko czy to warte te 1300zl?![]()
Oli jest cacy, ale wymiata moja Mamiya!
Ale mamy pierwsze korzyści słabego dolara- obiektywy nieco staniały.
Np 14-54 w cyfrowe.pl z 1999 na 1869.
Nikt nie ma.Zamieszczone przez zgadnij
Mam nadzieję, że będę jednym z pierwszych jego posiadaczy.
Wtedy dopiero zobaczymy, co to warte![]()
Turnus mija a szkła nie ma... a jak dobrze pójdzie będę potrzebował tele 10 stycznia.
Gdyby jeszcze tak zamienić E410 na 510 ( z dopłatą)...
Ktoś tu pisał, że E-3 ma by c w sklepach 23.11.
Czyżby z tym szklem też czekali do tej daty?
Powoli tracę cierpliwośc i zaczynam rozumieć, dlaczego ludzie używają NiC.
Po prostu tam szkła i body się kupuje a u nas się czeka, czeka... :/
A na ebayu juz mozna kupić - prosto z Japonii. Jak teraz zamówię to za 2 tygodnie powinienem mieć na miejscu. Cena zbliżona - tylko gwarancja chyba krótsza.
AUKCJA
Też się śliniłem na myśl o posiadaniu 70-300 i też się nie mogłem doczekać. Kupiłem używane 50-200 i nie żałuję. Pierwsze próby z tym szkłem są obiecujące. Jeśli kogoś stać na 50-200, choćby używane, to polecam gorąco.
Czarny aparat z gorszego systemu
Moja galeria: http://picasaweb.google.com/Cadman1959
ja jestem z tych ostatnich...coraz bliżej 50-200...ale jak się to skończy....?
wiecie co?to głupie ale pomyślałem ostatnio jak zobaczyłem cenę tego cacka że to nie może być dobre jak jest takie tanie (70-300). Ale jak mi ktoś powie że da na 300mm obraz jakości 40-150 na 150mm to biorę bez względu na to czy będę miał 50-200 czy nie. I to w pierwszej kolejności bo generalnie to mi ciągle odległości brakuje...
Dlatego wymyśliłem sobie 50-200 i EC-20. Co prawda wychodzi 100-400 ale 6,3 na końcu...
No i ile z jakości obrazu skosi EC? Pytanie na które chyba nikt mi nie odpowie...
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl