"Made in Japan" napawa optymizmem![]()
"Made in Japan" napawa optymizmem![]()
Październik już się kończy, coś wątpię, żeby zdążyli.Zamieszczone przez grizz
A listopad ma 30 dni
Tak, to "Made in Japan" pozwala przypuszczać, ze nie będzie egzemplarzy "z poniedziałku" czy "z piątku"
Żeby tylko już był...
Celowo osobno coby podnieść:
Na Allegro Foto-net z Trójmiasta oferuje _gratisy_.html]Sigmę 50-500/4-6.3 EX DG APO HSM z filtrem i monopodem gratis.
Tylko ta cena...
PS
Nawias kwadratowy w adresie aukcji psuje mi linka.
jacekss:
chłopie, jeśli siedzisz u japońców, to rzucaj nam jakieś foty z metropolii. a odnośnie obiektywu, to fajnie że nie jest robiony w chinach.
Lepiej by nam kolega zrealizował jakieś małe zamówionko na te obiektywy prosto ze źródłaZamieszczone przez KaarooL
Nie wiem czy dobrze obliczyłem i czy to na zdjęciu to jest cena, ale wyszło mi coś około 890 PLN (posłużyłem się tabelą na stronie NBP)
Pozdrawiam
Sebaa
"Kto umiera bogatszy ten wygrywa"
"Życie jest pasmem straconych okazji"
"Dzień w którym kupię karabin nadchodzi."
Dolicz sobie przesyłkę, cło i VAT...
Jacekss, jeśli siedzisz w Japonii, to uważaj na tych... no... jak im tam... No tych Ninja. Są bardzo niebezpieczni.![]()
Zamieszczone przez Woytec60
Przesyłka niech będzie około 30 - 40 USD. VAT i cło mnie nie interesuje- na przesyłkę z kraju kwitnącej wiśni jest do uniknięcia. Najgorzej jest ze sklepów w USA. Wiadomo, jakieś ryzyko istnieje, ale przy takiej cenie czasem warto je podjąć. Największy problem to chyba gwarancja by była...
Pozdrawiam
Sebaa
"Kto umiera bogatszy ten wygrywa"
"Życie jest pasmem straconych okazji"
"Dzień w którym kupię karabin nadchodzi."
Spoko, mialem czas sie juz z nimi zaprzyjaznicZamieszczone przez Rafał Czarny
A blizej tematu to w Japonii "vat" to tylko 5% a nie tak jak w Polsce 22%.
Do tego duza konkurencja wiec ceny sa na akceptowalnym poziomie nawet jak na polskie realia.
Osobiscie czekam z niecierpliwoscia na cene E-3 w kicie (z 12-60) .... po cichu licze na ok 5.500zl (w przeliczeniu)![]()
Sebaa:
sorry, ale na taki tani obiektyw szkoda chyba zachodu. kombinować to się opłaca od pułapu 50-200 wzwyż... a tutaj to oszczędziłbyś ile - 200, 300 pln?