Macie rację, 193 wyszło zbyt jasno.
Macie rację, 193 wyszło zbyt jasno.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Parafrazując tekst z Misia o zimie, można powiedzieć "jest noc, to musi być ciemno".
Zawsze staram się zbyt nie rozjaśniać zdjęć nocnych. Nie może być jasno jak w dzień![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Generalnie tam było jasno jak w dzień, tylko że nikt oglądający zdjęcia tego nie wie![]()
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
zapraszamy ponownie do WrocZdjęcia ciekawe, 191 pięknie uchwycone. Te rynkowe wyszły nieco "sprane", podobnie jak Saboor - trochę za jasno.
Tym razem skromnie, tylko jedna fotka. W ten sposób świętuję zamieszczenie dwusetnego zdjęcia w tym wątku
200.
Tytuł zdjęcia: "Koniec zbyt jasnych fotek!"A jutro recenzja X-T1, tekst i zdjęcia już gotowe, pozostały ostatnie szlify "edytorskie"
![]()
Cześć epikurejczyku,
No to znalazłeś temat na 2-setkę!
Ciekawe czerwienio-szarości.
pozdrawiam
Tak, ładnie współgra czerwień z całym zdjęciem.
Trochę mniej depresyjnie, bo z wakacji:
201.
202.
203.
204.
205.
206.
207.
208.
209.
210.
211.
212.
Ostatnie cztery z Olka E-M5 II. Miałem poczekać z nimi do napisania recenzji, ale nie mogłem się powstrzymać![]()
Pani z wagą - gdybyś miał takie "czyste", bez tych panów... marzenie. Świetny motyw. To z umywalką również mnie zauroczyłoBulajo-okienka też ciekawe.
Fajna wrzutka w sumie.