234, 241, 244 fajne. 234 chyba trochę inaczej bym skadrował - ciut sporawy margines z prawej, a z lewej ptaka ucięło
.
234, 241, 244 fajne. 234 chyba trochę inaczej bym skadrował - ciut sporawy margines z prawej, a z lewej ptaka ucięło
.
OM-1, mZD 12-40 F/2.8, mZD 60 F/2.8, Nocticron 42.5 F/1.2
flickr: lcf80
może jakiegoś tutka? "Kolor a'la epicure" ? na początek może 239? tam pewnie światło zastane pomogło, ale bardzo ładnie je wyciągnąłeś.
Fajne te depresje-impresje. Dają wgląd, dają łączność z wyobraźnią fotografa, zauważają, przedstawiają, opowiadają.
Kupuję taki sposób narracji. Dobra fotorobota.
Pzdr, TJ
Co do receptur kiedyś był taki wątek "obróbkowy " ale umarł może warto by aktywować ,ja sam byłbym ciekaw jak działasz suwakami w LR i NIK- u
Mbsz - dwie "bazarowe" - świetne.
Pozdrawiam.
Fajny secik! Dzięki Epikurejczyku.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dzięki za komentarze. Tutorial jakiś zrobię w wolnym czasie. Chociaż zaskoczył mnie Wasz wybór zdjęć, bo akurat 216 i 239 to nie jest "moja typowa obróbka", tylko takie zwykłe podciągnięcie fotki, żeby wyglądała ładnieMoja obróbka, o ile w ogóle można o czymś takim mówić, to bardziej czarnobiel lub kolory w stylu tych straganowych, ewentualnie jakiś cross.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Chwila przerwy na urlop i już jestem z powrotem:
245.
246.
247.
248.
249.
I trochę koloru:
250.
251.
252.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
245 wygląda jakbyś z pod lodu robił - fajnie to wyszło. No i dobrze, że ptakowi nic się tym momencie nie zachciało
![]()
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ