Eeeej, miało być do czwartku. Saboor, Ty kłamczuchu! Mam gotowe, jest jeszcze czwartek i nie mogę dodać. To niesprawiedliwe![]()
Eeeej, miało być do czwartku. Saboor, Ty kłamczuchu! Mam gotowe, jest jeszcze czwartek i nie mogę dodać. To niesprawiedliwe![]()
Ostatnio edytowane przez Wieprz ; 11.08.11 o 23:46
przychodzisz do mnie z siekierą, to znaczy że też nie jestem Ci obojętny ...
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Jak nie możesz - u mnie się okienko dodawania otwiera.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Wiem, TWA czy jak to się nazywa. Mafia taka. Trzeba mieć dużo złej woli żeby nawet wieprzowi podciąć skrzydła.
BuuuZałącznik 52806 Niech mnie ktoś przytuli![]()
PS
HA! Teraz się udało i działa. Moje pierwsze foto dzikiej przyrody![]()
Ostatnio edytowane przez Wieprz ; 12.08.11 o 00:03
Jestem w tym portalu "świeżakiem" ale podoba mi się ta inicjatywa. Kiedy planowana jest kolejna tego typu akcja?
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
Mniej więcej jeden raz na miesiąc. Terminy wybiera Saboor. Zwykle ogłasza z kilkudniowym wyprzedzeniem.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
nie chcę marudzić ponad miarę ale dlaczego plik po wrzuceniu się skompresował? W danych pliku wyświetlane są 2 wielkości: przed i po kompresji.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|