Wiem. Mam ukrytego Dżedaja. Mając odpowiednią ilość punktów napisałem do pani Joanny i dostałem cennik. Nic tylko brać
![]()
no i złamałem sie i zamówiłem e-pl3
pytanka:
1) czy ktoś z uzytkowników e-pl3 dokupił doklejanego gripa lub pokrowiec?
2) czy to - w subiektywnej ocenie - znacząco ułatwiło/utrudniło obsługę (chyba głównie chwyt) pena?
Ostatnio edytowane przez thorgal ; 9.11.11 o 13:24
Hmm, właściwie nie powinienem odpowiadać w tym poście, bo nie mam tego gripa. Ale wytłumaczę dlaczego...
- jak kadruję z wizjerem, to lewą ręką delikatnie podtrzymuję za obiektyw, prawą z aparat - przykładam wizjer do mojego paskudnego pyska i robię zdjęcie
- Jak kadruję na ekranie, to obydwoma moimi ślicznymi łapkami trzymam aparat, przybieram postawę "zombie" i robię zdjęcie
- ponadto sam aparat jest taki super retro, że nie chcę psuć jego wyglądu żadnymi dodatkami
Co poświadczam indiańskim "howgh"![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bodzip, przyjmuje Twoje poświadczenie
a czy tak zwany "pen leather case" nie sprawia iz jest 2x super retro a do tego przyjemniej się "uchwytuje"?
Jak się łazi po ulicach i trzyma aparacik w jednej łapce, żeby potem kadrować znienacka, to się grip jakiś przyda. Mój grip muszę jeszcze wykończyć i pomyśleć, czym do aparatu przykleić. Mam jeszcze pomysła na uchwyt nadgarstkowy do malucha, ale jak zwykle czasu mało
Pozdrawiam
"There's no such thing as free titties"
mam jeszcze pytanko,
czy AF na e-pl3 z 14-150 jest szybszy niż na e-pl1/2?
znacząco?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||