Oczywiście, polecam stronę producenta, i sekcję "w pudełku", widnieje tam "Lampa błyskowa FL-LM1"
Oczywiście, polecam stronę producenta, i sekcję "w pudełku", widnieje tam "Lampa błyskowa FL-LM1"
The question is: What is a Mahna Mahna?
Faktycznie, dzięki. Tam jeszcze nie zdążyłem dotrzeć. Ale czytając recenzje i chyba nawet tu na forum też widziałem informacje o tym że jest lampa. Wolałem się jednak upewnić.
Pytałem bo w cenniku OlyJedi w opisie zestawu lampa nie została wymieniona (zakładam że to po prostu przeoczenie).
Zamawiam![]()
Nie potrafię robić zdjęć z lampą
======= Kill City Kid =======
Proszę użytkowników EPL-3 o sugestię co do kart(y) pamięci jaką warto kupić. Wolę zapłacić za wielkość karty (16-32GB) niż jej szybkość, nie zależy mi na szybkości zdjęć seryjnych, ani na szybkości transferu zdjęć karta>komputer. Jest jednak pytanie czy filmowanie, którym czasem będę chciał się pobawić, wymaga jakiś minimów co do szybkości karty?
Karolu, na stronie Olympusa w specyfikacji E-PL3 jest uwaga:
Ze swojej strony polecam karty znanych producentów (np. SANDISK, LEXAR) kupowane bezwzględnie w godnych zaufania sklepach. Takie są moje doświadczenia z kartami, na rynku jest sporo podrób.Do filmowania zalecana jest karta pamięci SD Class 6
Test na optycznych. I cud się stał, nie ma w wadach niskiego zakresu tonalnego![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Hehe, i pomyśleć, że dopiero po zakupie zerknąłem na ilość megapikseli, które upchali na matrycy tego maleństwa. Patrząc na końcową tabelkę testu i pozycje "obrazowe" widać, że im się lepiej udał ten "lite" niż flagowiec![]()
"There's no such thing as free titties"
Zadziwia mnie, jak optyczni mierzą DR. Dwa aparaty, które dają dokładnie ten sam obrazek, niespodziewanie uzyskują dwa różne wyniki (E-P3 i E-PL3). Podejrzewam, że gdyby na jednym aparacie dwukrotne przeprowadzili tę samą procedurę testową, to też za każdym razem wyszłoby im co innego. Ech...
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb