Zdecydowanie za duzo dolu. Jednak jak kolega powiedzial chmury wyszly bardzo ladnie.
Zdecydowanie za duzo dolu. Jednak jak kolega powiedzial chmury wyszly bardzo ladnie.
zapraszam do komentarzy
zdjęcie pola - przede wszystkim jest nierówne i leci w lewo, zamierzony efekt nie wyszedł i na zdjęciu jest za duzo nijakiego pola a w oddali górka i brak jest odniesienia pomiędzy tymi elementami obrazu i to w kompozycji powoduje chaos. Zdjęcie nabrało by innego wyrazu jakby aparat leżał prawie na ziemi a perespektywa polnych bruzd zbiegała by się na największej górze. Praktycznie obraz prawie taki sam a jednak nietypowość kadru podbiła by wartość zdjęcia.
Lotniarz ładnie umieszczony w kadrze i do tego piekne olkowe kolorki. Podoba się. Pozdrawiam.
co do krzywosci pola na zdjeciu, to juz sama nie wiem, teren niestety nie jest rowny, i wszystkie fotki z tego miejsca tak wyszly, chyba ze krzywice jakas mam
a faktycznie efekt mial byc inny![]()
Fotka pola jest ok. Co do rownosci to bym sie nie czepial bowiem teren to teren jaki jest kazdy zobaczy jak tam pojedzie. Fotka podoba mi sie. Podoba mi sie jej perspektywa.
Lotnik nie podoba mi sie. Jego postac jest ciemna/czarna. Widac jedynie czasze spadochronu. Nic co by urzekło albo rzuciło na kolana.
...był Olek jest A6000
prosze o komentarze
BW, z zaczernionym całym gruntem był by znacznie ciekawszy.
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
Ladna fotka
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Ta, chmury prowokuja do przeksztalcenia w B&W z mocnymi kontrastami. Mysle, ze nawet w kolorze, gdyby pobawic sie ciut "Poziomami", to mozna by wiele z tej fotki wyciagnac. Szkoda tylko tego ciemnego dolu, jest zbyt ciemny. Moze sprobuj go rozjasnic, zostawiajac chmury takie, jakie sa? Albo po prostu przerob na B&W jak mowi Radio![]()
jakos nie wychodzi mi ta fotka w b&w