Kolejne dwie fotki21- Dzieci z obozu w Touloum wypatrujące na żołnierzy i czekające na Kadu. Tylko ta jedna dziewczynka na plecach swojej chyba siostry była ciekawa i patrzyła o obiektyw
. 23 - tak trochę na kolorowo i bardziej wesoło .
Bardzo ciekawy wątek. Zarówno zdjęcia jak i opisy wciągające.
c.d wrażeń - zanim poszliśmy do bazy wyciągnęłam aparat żeby parę fotek kliknąć z lotniska. Nie wiadomo kiedy a już ktoś podszedł do mnie i chciał zabrać mi aparat. Jakoś dogadałam się z niby ochroniarzem i skasowałam tylko zdjęcia przy nim. To ten w niebieskich spodniach, jak będziecie w czadzie pozdrówcie go ode mnie![]()
Ciekawa rzecz, niektóre foty Marylki z Afryki wiszą w galerii już od 2009 roku, ale dopiero tu w wątku zostały zauważone i docenione.![]()
Oczywiście śledzę wątek systematyczniea z ostatnich zdjęć bardzo podoba mi się 23 - to kolorowe.
ostatnie no no no merci beaucoup niesamowite![]()
Rewelacyjne zdjęcia
Diabolique - Sam widzisz, że te fotki to nie są te same fotki.
Marylka musiała się zmienić - wyewoluować by przywieziony wtedy stamtąd materiał, dziś obrobić raz jeszcze i nadać mu nową atrakcyjniejszą formę - wtedy dwa lata temu czepiano się jej np. o cienie...
A może forum się także zmieniło? Tobie to łatwiej ocenić, ode mnie.
Pozdrawiam AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 30.07.11 o 05:42
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro