Wdech i wydech - twórcze opinie gorąco oczekiwane
Pozdrawiam!
Agrafka
Wdech i wydech - twórcze opinie gorąco oczekiwane
Pozdrawiam!
Agrafka
Ostatnio edytowane przez Agrafka ; 23.07.11 o 18:08
jak dla mnie to 4 najlepsza. lubie taki klimat. nie wiem tylko czy Ci uciekla ustrosc, czy moze to zamierzony zabieg a moze jestem ciagle slepy po slubie kumpla - ale dla mnie jest ok
rozumiem, ze to Twoj debiut na tym forum. zycze wiec powodzenia i czekam na wiecej zdjec
Ostatnio edytowane przez cissic ; 23.07.11 o 23:02
Tak masz rację jest nieostre - wypadkowa grzebania w polepszaczach plus łapanie syna na jego reakcji
I miło, że się podoba! Park w Wilanowie
Pozdrawiam!
Agrafka
Cel nieosiągnięty.
Ładny debiut. jestem początkująca ale postaram się coś napisać. 1 podoba mi się choć nie wiem czy nie lepiej byłoby rozmyć tło bo się zlewa i można by przesunąć postać w prawo. 3 dziwne nie wiem za bardzo o co w nim ma chodzić. 4 bardzo mi się podoba ładne zestawienie małego dziecka z dużymi roślinami. 5 ładne ale lepiej byłoby ująć tak żeby były całe kwiaty lub skupić się na jednym i pokazać go na tle rozmytych pozostałych. Mam nadzieję, ze nieco w czymś pomogę. pozdrawiam i czekam na kolejne zdjęcia
Czwóreczka świetna. Pokaż więcej.
Pozdrawiam. AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
1 i 4 są dobre ,3 bym raczej nie wrzucał bo temat zdjęcia raczej nie na to forum![]()
Witaj na forum,
Jak dla mnie czwórka najlepsza.
Pozdrawiam
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
I jest impreza
Ok, rozumiem ma być pod linijkę
Wyciąć Wam pogląd?
Pozdrawiam
Agrafka![]()
Cel nieosiągnięty.