To nie łowiecki tylko kamulce - w drugą manikę to wyglądało tak (tu ktoś miał zapałki):
113. Po pożarze
To nie łowiecki tylko kamulce - w drugą manikę to wyglądało tak (tu ktoś miał zapałki):
113. Po pożarze
OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"
przepraszam bardzo ale 113 wygląda jak sceneria z jakiejś kiepskiej gry komputerowej
zaiste dziwaczny
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ostatnio edytowane przez tadzik1231 ; 18.08.12 o 22:45
Bodzip ma taki ładny wodospad że aż się Mirek nad nim pochylił, to ja też sobie wrzucę. Może taki ciekawy to on nie jest ale na pewno hałasował podobnie:
To nie tak.To inaczej.Takie podejscie jak ja zrobilem to metoda mobilizacji na Bodzipa.Podmienisz mu kamienie na brzegu i na drugi dzien juz umie usuwac cale dzielnice z kadru miejskiego.Takie podejscie i niedopowiedzenie co i jak mobilizuje go do pochylania sie nad funkcjami w programie.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Do mnie to musisz z wanny mówić, ja w kranach robię i tylko jak ktoś gada z łazienki to ponimaju. I nauczyłem się kolorować niebo między gałęziami też co widać na załączonej fotce, ale jak zwykle dodałem trochę własnej inwencji
PS I sobie jeszcze ciut wodę scukrowałem tą samą metodą![]()
Ostatnio edytowane przez tadzik1231 ; 19.08.12 o 13:27
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|