Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Wróciłem i kurs na najblizszy most odwołanyGorszy monitor działa jak narzędzie "Poziomy" w PS z suwaczkiem dociągniętym do lewej, trzeba po prostu sprawdzić przed wrzuceniem do sieci. Ponieważ Forum traktuję jako miejsce gdzie moge się czegoś nauczyć - za radami Saboora, trochę popracowałem na kwiatkiem który powinien być bardziej "mientki" i bez śmieci w tle, oraz zmieniłem sposób prezentacji. Jak ktoś się jeszcze nie znudził i będzie mu się chciało napisać parę słów to zapraszam. Prosłbym tylko unikać stwierdzenia "fajne". Nad widoczkiem popracuję wieczorem.
![]()
OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"
Kwiatek nie gwiazda , lewitować nie da rady. Gdzie zarys łodyżki proszę Pana? Nie zgadzam się z taką interpretacja.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Twój monitor źle zinterpretował - u mnie jest![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Owszem ale trzeba trochę wytężyć wzrok
Mogła by być bardziej widoczna.
Co do kwiatka:
W dalszym ciągu nie podobają mi się kolory, jakby za zimne (ale może takie były?). Środek (nie wiem jak to się fachowo nazywa) powinien być chyba żółty a nie cytrynowy.
Można było spróbować pokazać fakturę płatków.
Najlepiej jak spytasz Mirka- on jest fachowiec od kwiatów![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
helmuth - to był kolejny mikrokwiatek, średnica w naturze niecałe 2 cm. Za dużo przy nim nie grzebałem, balans bieli przy wołaniu, usunięcie śmieci z tła, rozmiękczenie płatków i wyostrzenie środka. Może on tak wygląda a może nie??? Łodyżkę przyciemniłem bo lubię jak delikatnie ginie w pomroce dziejów, jak ktoś chce inaczej to zawsze może grzebnąćPoniżej nieartystyczne, lubię robić takie zdjęcia (wiem że przypalone na szyi):
182. "Airborn"
![]()
182. "Airborn" - bardzo ładnie trafione![]()