śliczny, a zdjęcie świetne![]()
śliczny, a zdjęcie świetne![]()
Latarenka swietna z pieknym widokiem. Kot boski![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Kocur super![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Świetne foty![]()
Dziękuję Wszytkim za wizyty i parę ciepłych słów. Ostatnio jak siądę przed monitorem i chcę coś wywołać to nic mi się nie widzi - rzucam wszytko w diabły i zaczynam czytać książkę, albo słucham radia. Potem wracam siadam powtórnie i jest jeszcze gorzej - czas na okulistę czy psychiatrę ??? O, teraz dla naprzykładu takie coś mi wpadło pod mychę i chyba chmury za mocno podkręciłem aczkolwiek efekt będąc na miejscu był niesamowity.
282. W górach czy w chmurach ?
![]()
OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Bardzo ladne 281 - z wyraznym trojpodzialem tematycznym i kolorystycznym, po prostu swietne kompozycyjnie, ale oczywiscie swiatlu tez trudno cos zarzucic![]()
Pozdrowienia
Sylwek
the convert