Rosół ? toż to "Pan i Władca na Krańcu Świata"
Szkoda, że go nie ułapiłeś jak ryja drze![]()
Rosół ? toż to "Pan i Władca na Krańcu Świata"
Szkoda, że go nie ułapiłeś jak ryja drze![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"
Tym razem, kolorowanka nie przypadła mi do gustu. Kadr też![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Jednym slowem - słabo. Trza przyjąć na klatę i pstrykać dalej, może coś jeszcze kiedyś ciekawego ustrzelę![]()
W tym miejscu, wydaje mi się, że dwa budynki warte są pokazania- ten który zostawiłeś w kolorze i ten niski (z kwiatami), obok niego. Może na zasadzie kontrastu: niski- wysoki?Może osobno?
Jeśli jest ciasno, to robię kilka zdjęć ("z ręki") i próbuję potem skleić z tego panoramę. Stosując ICE, często się udaje![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wysoki powinien być cały i zrobiony z innego kąta, wtedy można by było pokombinować.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
W tej chwili oglądam TVN24 i mówią o przekręcie przy zakupie okrętów podwodnych z niemiec. Wchodzę do wątku Tadzia, i co ? o Ubootach pisze![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||