Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Grzebcie se do woli, Saboora najbardziej przypadło mi do gustu więc "niech tak zostanie"
PS Im więcej grzebiących, tym wiecej mam do myślenia ja dany efekt został uzyskany.
OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Są, zapomniałem wcisnąć alt jak wołałem a teraz nie wiem jak usunąć przepał z jpg - będę musiał zapytać wujka Google.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Jesteś wielki, dzięki![]()
I to jest bardzo dobre podejscie do sprawy.
Napiszesz jak znajdziesz metode u wujka Googla??
A jak nie znajdziesz to po prostu usun przepal wlasnymi slowami i rekami.O moze tak???Załącznik 99928Minute usuwalem i minute posta pisalem.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Życie generalnie jest proste tylko sami je sobie komplikujemy - metoda otwórz JPG w ACR, proste jak konstrukcja cepa ale ściagnąłem sobie ostatnio RawTherapee - tam jest tyle fajnych suwaczków które nie wiem co robią. Idzie zima - będę miał zajęcie![]()
Mirek dzięki - też jesteś wielki![]()