To piwnica na zamczysku, więc pewnikiem halogen. Mam jeszcze parę fotek z tego miejsca, ale nie pokażę bo mi wstyd iż przez dwa lata tak mało się naumiałem a to oznacza że leń i matoł jestem![]()
To piwnica na zamczysku, więc pewnikiem halogen. Mam jeszcze parę fotek z tego miejsca, ale nie pokażę bo mi wstyd iż przez dwa lata tak mało się naumiałem a to oznacza że leń i matoł jestem![]()
OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 27.08.13 o 00:45
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ja ostatnio mam lęk (ale nie moczę się w nocy) przed zbyt pochopnym suwaniem suwakami. Albo za mdłe albo za mocne, ale co tam - jeszcze 1 000 000 000 obrobionych zdjęć i znajdę złoty środek![]()
Zmieniłeś zawartość koloru w kolorze, czy też coś o czym nie wiem?
Na ostatnią fotkę składa się X warstw. Chciałem na nich podkreślić i motylosa i kłosa
- ctrl+j utwórz kopię warstwy i na kopii:
- kłos zaznacz wg koloru przy tolerancji 38 ctrl+j mieszanie nakładka - nazwa warstwy: nakładka
- łodyga zaznacz wg koloru przy tolerancji 38 ctrl+j mieszanie pomnóż - nazwa warstwy: pomnóż
- tło(lokalnie czujki na zieleń) na kopii warstwy odszumione suwaki na max(plugin dfine2)
- wracam do "nakładka" wyciągam detale światłem i cieniem
- wracam do "pomnóż" wyciągam detale światłem i cieniem
- tworzę grupę z tych dwu warstw
- ustawiam krycie żeby było fajnie
- zapisz dla internetu i koniec.
Już wstałem.![]()
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 27.08.13 o 09:59