Abo nie dodawac,abo kupic gorszy monitor,abo wyciac z tla i tlo odszumiec,abo rozmyc to nieodszumione,abo moze jeszcze jakos inaczej,abo moze balans zmienic,abo moze tak?,abo tak?Załącznik 96564Załącznik 96565
Abo nie dodawac,abo kupic gorszy monitor,abo wyciac z tla i tlo odszumiec,abo rozmyc to nieodszumione,abo moze jeszcze jakos inaczej,abo moze balans zmienic,abo moze tak?,abo tak?Załącznik 96564Załącznik 96565
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dzięki Mirek, monitora nie kupie gorszego bo parę chwil zbierałem na lepszy - nie jest to super duper ale coś już w miarę pokazujeWiem jak rozwiązać problem, mam w końcu akcję do PS pt. "Mirkowe rozmycie"
![]()
![]()
Ostatni z dzisiejszych łowów czyli:
222. Motylarium c.d.
PS Saboor - dziękuję, jutro się pobawię.
Ostatnio edytowane przez tadzik1231 ; 24.08.13 o 23:58
OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 25.08.13 o 12:01
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dzięki - ja na robalach też się nie znam, zwykły Kot śmietnikowy jestem co to tylko chciałby takie ładne "amerykanskie" zdjęcia robićFajnie że Ci się chciało pomechlać suwaczkami - ja czasami boję się tak mocno przymieszać żeby kontrast poprawić. Niestety co nagle to po diable a poza tym wieczorem to już oczy zmęczone i widzą nieco inaczej. Zapominam czasami o czymś takim jak WB przy wołaniu.
Jeszce jeden lotnik - trochę inne ujęcie, trochę inne wywołanie:
224. Poprawka
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro