Czasami jestem zły na 620 bo ma trochę wad, ale generalnie to wspaniały i wymagający aparat - uczy myślenia zanim naciszniesz przycisk migawki. Nowy korpus na pewno kupię ale nie w dniu premiery. Jak sam zauważyłeś, potrafię być cierpliwy![]()
Czasami jestem zły na 620 bo ma trochę wad, ale generalnie to wspaniały i wymagający aparat - uczy myślenia zanim naciszniesz przycisk migawki. Nowy korpus na pewno kupię ale nie w dniu premiery. Jak sam zauważyłeś, potrafię być cierpliwy![]()
OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"
Ostatni smok najlepszy![]()
The question is, who cares?
Ależ ja nie mam żadnych interesów i nie reklamuję, Odniosłem sie do fragmentu o 2 latach i rozszerzyłem o ew. dalszym poznawaniu innego korpusu. A co do terminu zakupu, każdy szuka swojej ceny i swojego czasu na taką kosztowną modernizacje sprzętu do swojego hobby.
Pozdrawiam AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 18.08.13 o 21:07
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ja Cię o nic nie podejżewam, lubię 620 ale wiem że kiedyś będzie do wymiany i tak jak wszyscy czekam z niecierpliwością na to co tam Wujek Olek nowego pokaże pod koniec roku.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dzięki, rzuć proszę okiem na słonecznik - jest w galerii i nawet Mirek napisał że coś tam widać. Jestem z siebie dumny a Tobie między innymi dziękuję za pomoc w nauce patrzenia na świat trochę inaczej.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dziękuję Wam, to że ktoś tu zaglądnie i coś podpowie to tylko jego dobra wola i jest to nauka za darmo co w XXI wieku jest rzadkością.
Mam pytanie do fachowców od PS. Na zdjęciu z robalem pobawiłem się efektem świateł bo było takie plaskate - dziła to tylko w trybie 8bit. Jak zaczynam dodawać światło z jakiegoś kierunku to pojawiają się takie prążki (widać je w tle nad motylem), może ktoś wie jak tego uniknąć ???
Tu też są pod motylem:
221. Motylarium c.d.
![]()
Ostatnio edytowane przez tadzik1231 ; 24.08.13 o 23:20