Dziękuję Wszytkim za zainteresowanie tematem "gaciowym" - tak swoją drogą na liczniku przed chwilą pokazały się pełne cztery paczki (400). A co myślicie o takim cudaku ???
Dziękuję Wszytkim za zainteresowanie tematem "gaciowym" - tak swoją drogą na liczniku przed chwilą pokazały się pełne cztery paczki (400). A co myślicie o takim cudaku ???
OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"
Dla moich oczu to zbyt wymagające - nie mogę zbyt długo skupić "ostrości" na tym zdjęciu. Astygmatyzm ma swoje ograniczenia...
Pozdr
Dziekuję za wizytę, poniżej kolejna kwiatkowa wprawka.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Miałem kilka wersji i ta mi jakoś najbardziej przypadał do gustu, ale Twoja też pikna. Ostatnio zaczynam obrabiać, potem oglądam w przeglądarce systemowej która nie ma CMS'a, wywalam do kosza i zaczynam od nowa bo nic mi się nie podoba - albo przesycone, albo jakieś takie rozlazłe, albo generalnie do du...y.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Podglądąłem zdjęcie na lapku Della i właśnie idę się rzucić z mostu, ewentualnie może lepiej monitor rzucić z tegoż mostu. Olka nie rzucę bo to nie jego wina, on swoją robotę wykonał poprawnie. Tło padlina, kolor jak sprane gacie - generalnie porażka na całej lini a w domu na dużym ekranie wyglądało nawet nieźle. Mogę jeszcze ewentualnie zmienić okulistę, ale to w ostateczności.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Niech sobie weźmie tego kwiatka wydrukuje na przyzwoitej drukarce a potem do wydruku "skalibruje" monitor" (nasycenie, jasność , kontrast i co tam jeszcze do wyboru).
Nie będzie idealnie ale na pewno dobrze...
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()