http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 18.11.12 o 15:35
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Słówek się Waćpany czepiacie a ja tu futrzak mały przywalony do ziemi ogromem zszczytu jaki mnie spotkał - bo przecież wielu pośród nas młodszych, ambitniejszych, bardziej zasłużonych - czasami jeszcze nie mogę się odnaleźć. Żeby nie było iż my tu tylko gadu gadu o zupie i o du...e to taka moja wypocina jedna. Zawsze byłem ciekaw co też oni robią z nimi na noc, teraz już wiem:
Ostatnio edytowane przez tadzik1231 ; 18.11.12 o 16:12
OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
W prawo by było jeszcze więcej trotuaru a chciałem mieć koniecznie wszystkie statki w porcie. Lepiej gdybym ustawił statyw jeden stopień niżej, ale jego wąskość i mokrość wywołała obawę że mi się cały bałagan omsknie do wody a wtedy nastąpił by koniec przygody z "sześćsetdwudziestką". W Gdyni dzisiaj jak w psiarni, na ocieplenie atmosfery kiczyk taki jeszcze jeden a ja idę rozpalić w kominku:
... już się jara![]()
(i 6 znaków)
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|