149. - fajoskie. 151. - faktycznie ciekawie przesuwa się góra-dół
Dla mnie 153. - kosmiczny czad. Fajna zabawa, a właściwie jej efekt.
149. - fajoskie. 151. - faktycznie ciekawie przesuwa się góra-dół
Dla mnie 153. - kosmiczny czad. Fajna zabawa, a właściwie jej efekt.
151, 153 - świetne.
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
153 – plakat do filmu „Cube”
154 – jedna z scen w Odysei kosmicznej 2001 Stanleya Kubricka
Gratuluje pomysłu
OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"
Tadzik ogladam 155 i zastanawiam sie ...gdzie Ty bywasz. Gratuluje oryginalnego spojrzenia i ciekawych fot. Pozdrawiam
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Dzięki za wizytę - chciałem na końcu, ale wyjawię już teraz: to Wenecja, TA Wenecja a dokładnie "Biennale Architektury". Zdjęcia pochodzę z "Arsenału" (instalacje prezentujące różne spojrzenia na przestrzeń nas otaczającą) i z "Ogrodów" (pawilony narodowe). Statek kosmiczny, który zrobił na mnie największe wrażenia, jest pawilonem rosyjskim. Bardzo przypadł mi do gustu pomysł - wchodząc do wnętrza można było dostać i-Pada, a całość włącznie z sufitem i podłogą wypełniono tym czymś co powoli zastępuje kod paskowy. Kwadraty losowo podświetlały się, trzeba było zrobić zdjęcie i w tym momencie na ekranie tabletu otwierała się brama prezentacji multimedialnej opowiadającej coś ciekawego o Rosji. Pomysł i implementacja - moim zdaniem genialne. Mam jeszcze kilka, jak znajdę chwilę czasu to wstawię. Okazuje się że Wenecję można pokazać trochę mniej sztampowo![]()
OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"
152 i 153- świetne![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Po raz kolejny niesamowite zdjęcia. Ja też tak chcę!
***Olympus Stylus 1s***
Łeee, trochę nas sprowadziłeś na ziemię![]()
Tak czy siak - wyłapałeś to co trza. Fajne, intrygujące.