Dziękuję Wszystkim za wizytę, jutro pakuję d... w troki i wybywam na tydzień tak że będzie spokój, ale jak wrócę to ho ho (i jeszcze raz ho ho). Wczoraj dostałem nową zabawkę więc oczywiście nie mogłem się powstrzymać (zabawka to EX-25):
Dziękuję Wszystkim za wizytę, jutro pakuję d... w troki i wybywam na tydzień tak że będzie spokój, ale jak wrócę to ho ho (i jeszcze raz ho ho). Wczoraj dostałem nową zabawkę więc oczywiście nie mogłem się powstrzymać (zabawka to EX-25):
Ostatnio edytowane przez tadzik1231 ; 28.09.12 o 19:49
OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"
No, trafić tym ostrość to niezła sztuka
Trza będzie potrenować![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Rozumiem że tym razem nie trafilem (ja już nie wiem co jest ostre a co nie) ale fajnie się zrobiło w tle.
Kmień spadł mi z serca, bo już myślałem że ten plastik od Hoya co mi do oka wstawili felerny jakiś.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Papierowa czy też nie ale żółte w tle fajne robi![]()
uważaj... zaraz wpadnie taki jeden co mówi że "żółte fajne robi"...
PS.
dobre tło nie jest złe, następnym razem, jakiś statyw na niepewną rękę, parawan na wiatr i będzie żyleta
ja tam do takich zdjęc cierpliwości nie mam, a statywu w ciemno się dźwigać nie chce, raz zabrałem ale wiatr się zerwał taki że... poszedłem do domu
Ja mam taki "letki", waży gdzieś koło 1 kg wiec gdy jadę w siną dal zawsze z sobą trogam, ale jak powieje to faktycznie - trzeba cegłę podwiesić żeby nie odleciał no i żółte fajne robi![]()
Ostatnio edytowane przez tadzik1231 ; 28.09.12 o 21:47
Jestem, wrzucę parę fotek, może komuś przypadną do gustu.