|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Oliwer Twist czy Harry Potter ???
OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"

|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
..... czyli Czysta krew. Nie podejżewałem Cibie o to !? Aż strach pomyśleć gdzie się włóczysz nocą bo domniemam iż w dzień śpisz głową w dół![]()

Ostatnio edytowane przez tadzik1231 ; 13.07.14 o 16:55
zacznę od końca.
299 - robiąc takie fotki, stosuję korekcję in minus żeby możliwości przepałów było mniej. I nie podobają mi się te moje zdjęcia. Jakieś takie jakby im coś brakowało. Patrzę sobie na Twój kadr i też, pierwszy odruch, pierwsza myśl - przepalone. Ale nie, jest OK, no bo jak pokazać że żar się z nieba leje?
298 - kot mdły. No sorki że krytycznie o kocie, ale nie będę cyganił że mi się podoba. Do TWA jeszcze nie zostałem przyjęty.
297 - no właśnie - NIC. Ale to jest takie NIC pisane wielkimi literami. NIC na opak, NIC do czego by się można przyczepić. Patrzeć jeno zostaje i klimat chłonąć.... i NIC to że za oknem już matryca trochę nie dała rady i wyszły plamy. Nie jest ich dużo i nie jest to ważne... bo jest klimat. Ot, takie tam NIC pisane dużymi literami
Czesć Jan_S, dzieki że Ci się chciało. Jak coś Ci się nie podoba to wal śmiało, ja mało obrażaliski jestem a na Forum pokazuję fotki żeby się czegoś nauczyć/dowiedzieć. Z Krety (prawie) wszytkie zdjęcia były robione z polarem Marumi, inaczje nie można by było pokazać tego co jest pod wodą tuż przy brzegu a matryca EM-1 naprawdę bardzo sympatyczna jest. Kot taki se, ale jak widać po awatarze mam słabość do siersciuchów![]()
299 zdecydowanie zachęca do odwiedzenia tego miejsca. Nawet przy skwarze, świetnie oddanym na zdjęciu można ochłodzić się w lazurowej wodzieEch, wakacje, wakacje
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".