Syrenka! Wrzuć co bo ocean wyginie!!
Syrenka! Wrzuć co bo ocean wyginie!!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Wcale nie balujeW sen zimowy zapadlam, jak niedzwiadki.
Kiedy robi sie u mnie chlodniej niz zwykle dostaje szalu, bo nie jest tak zimno jak w Polsce, ale wilgotnosc powietrza dobija. Mozna sie ubrac na cebulke a i tak wilgoc daje po kosciach, przenika az do szpiku.
A wy mnie do morza zaganiacie w takich warunkach
No dobra juz sie zanurzylam w tym roku.
Mozecie sobie tylko wyobrazic jak jest fajnie kiedy woda ma tylko 14 stopni. Brrrrr
Jedyny ratunek to herbatka z pradem zaraz po wyjsciu z wody, welniana czpka na glowe i cieply szlafroczek.
No to prosze bardzo, pierwsza wrzutka noworoczna.
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 7.01.15 o 16:03
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Tylko bez paniki. Dodam 3 jak mi system pozwoli, czyli jutro
Fajnie, ze zagladacie. Teraz pedze troszke popracowac.
Pozniej popisze.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Pierwsze super. Jak to robisz, że się te parasolki nie chowają jak się zbliżasz :P ?