Mi się ten hamburger na czwartej fotce najbardziej podoba![]()
Mi się ten hamburger na czwartej fotce najbardziej podoba![]()
The question is, who cares?
Ogromnie sie ciesze, ze poswieciliscie chwilke aby zajzec do mojego watku. Bardzo wszystkim dziekuje za dobre slowo.
Milo mi slyszec, ze pokazany moimi oczami podwodny swiat wam sie podoba.
Osobiscie tez bardzo lubie czwarta fotke, te meduze (jajko sadzone z niespodzianka)
Dzisiaj podziele sie z wami moimi nowymi eksperymentami, oczywiscie podwodnymi a jakze, tyle ze tym razem nie bedzie kulinarnie….sorry Saboor
To moj pierwszy raz wiec prosze o wyrozumienie. Wszystkie zdjecia robione ze swiatlem zastanym i bez butli, czyli na bezdechu.
Zapraszam do ich obejzenia i bardzo chetnie uslysze co sadzicie o moich eksperymentach.
Pozdrawiam A.
![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Jako laik w temacie, zapytam czy bez butli był fotograf, czy modele?![]()
The question is, who cares?
Z podlewaczką - jajcowe. Jakbym widział bufetową w akcji z Wieprzem. Brawo![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Świetne te trzy końcowe... Bardzo mi się podobają, a gdyby tak kolor lekko podkręcony....?
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Fotograf tez
---------- Post dodany o 18:28 ---------- Poprzedni post był o 18:27 ----------
Dzieki Bodzio. Dopiero zaczynam zabawe w tym temacie i musze sie podszkolic, bo to zupelnie inaczej wyglada niz focenie rybek
---------- Post dodany o 18:31 ---------- Poprzedni post był o 18:28 ----------
Bede sie bawic Krakman.
W tej chwili zalezy mi jednak bardzo na waszym zdaniu co do tego ktore z nich najlepiej sie prezentuja w B&W.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
"Ogrodnik" świetny
Pozdrawiam.
Super pomysł z tym podlewaniem kwiatków, pozostałe też fajne łącznie z poprzednią wrzutką, ciekawy świat
![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Właśnie wróciłem znad Zatoki czyli też morze, tylko trochę inaczej niż u CiebieAga, fajnie pooglądać to, co masz w zasięgu ręki i szkła. Z fot natury, to 'czwórka' jest super. Co zaś do baletu, to mimo iż nie jestem fanem, ten Twój wodny układ jest całkiem interesujący
![]()
Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!
Kolorowe zdjęcia podwodne - rewelacja. Po prostu inny świat, jestem oczarowany, stworzeniami, kolorami, wszystkim. Świetne.
Eksperyment tez się powiódł, pierwsze i trzecie najlepsze![]()