Mocny powrót. Ciekawy obiekt, ale widać, że ciężki do fotografowania. Owocnego drugiego podejścia!
Mocny powrót. Ciekawy obiekt, ale widać, że ciężki do fotografowania. Owocnego drugiego podejścia!
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Fajne, to że jakość nie jest idealna nie przeszkadza, ten inny świat zawsze z przyjemnością oglądam. Mam nadzieję że to nie koniec.
Pozdawiam i czekam na jeszcze.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Podobno najpierw zatapia(statek,okret,lotniskowiec) a pozniej ma obiekt do focenia.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Poczekam na twoje twoje wlasne wrazenia po nurkowaniu na wraku. Pedz, tylko pletw nie pogub. Powodzenia!
Dzieki Grizz. Taka wlasnie mam nadzieje, ze kolejne podejscie bedzie jeszcze ciekawsze.
Mirek, coraz czesciej sie slyszy o specjalnie zatapianych statkach a nawet czolgach, aby stworzyc sztuczne rafy i nowe ciekawe miejsca do nurkowania.
Bardzo serdecznie wszystkim dziekuje za wizyte i mile slowa w moim zreanimowanym watku. Postaram sie aby przezyl![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Bohaterka dzisiejszej wrzutki jest ryba, ktora ja uwazam za jedna z mistrzyn kamuflarzu.
Tylko niech ktos mi powie jak sie nazywa ta ryba po polsku, bo ja nie jestem pewna. Raja, plaszczka?
Co roku w okolicach maja-czerwca ,wybieramy sie w pewne specyficzne miejsce zwane: Cova del Moraig gdzie nagle pojawiaja sie te egzemplarze w dosyc licznym gronie.
Celem tego zgromadzenia podobno jest to iz szukaja partnera.
Plaza na ktorej sie w tym czasie znajduja ma dno bardzo zamulone, nie jest to normalny drobny piasek….ale to nas nie zniecheca bo zawsze uda nam sie jakas wypatrzec.
Sami zobaczcie i upewnijcie sie, czy bylibyscie w stanie je znalezc….
Wyruszamy na poszukiwania...
Bingo! Jestescie pewni, ze byscie ja byli w stanie wypatrzec?
Po drobnej i delikatnej kosmetyce, zaczyna byc do siebie podobna.
No i wystartowala!
Zderzenie prawie czolowe….
Ostatecznie sie z nami zegna, do nastepnego razu.
Uwielbiam te stwory. Ja bym je nazwala podwodnymi motylami, bo ich ruchy przypominaja ruchy skrzydel motyla. Sa imponujace! Kamufluja sie kapitalnie, zasypane piaskiem. Do tego stopnia, ze czasami az mi sie wydawalo, ze nie zyja a tu nagle startuja i odlatuja!
Nobranoc i do nastepnego razu.
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 30.09.14 o 02:29
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Tak, to piękne zwierzę. Fajne zdjęcia, bardzo fajne. Pozdrawiam