Droplet to przez Ciebie zabralam sie za foto UW...wiec teraz od Ciebie sie ucze i Ciebie podgladam
Do meduzy sie zblizalam, bo plywalam w kompletnym stroju z lycry, a pulpo mi sie zerwal i nie udalo mi sie go uchwycic bardziej na wprost z dolu i z bliska.
Za szybki jest
POzdrawiam
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 5.09.11 o 14:30
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Cześć Syrena!Wrzuć tego drugiego octupus vulgaris do galeris
![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Zuch dziewczynaRównież bardzo bym chciała ale z powodu mojej cholernej klaustrofobji obawiam się, że dostanę jakies ataki lenków. Nawet z rurką mi nie za bardzo konforyowo jeżeli chodzi o stan psychiczny
Mniam, zabrała byś do Rabki to se sałtkę zrobimy cio
Bo prócz tego, że niemiłe w dotyku i po spotkaniu z nimi pobolewa to piękne stworki to są. A Ty je nam ładnie pokazujesz
P.S. A tak wogóle ten wątek nie bardzo mi w tym dziale pasuję![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
A tera Młoda do roboty!Poziom wyższy, robota cięższa, frajda większa! Gratulacje!!
Kurka wodna, ale sie przestraszylam....myslalam, ze moj watek wcielo a tu mi sie taki szybki awans trafil. Bardzo dziekuje, ale teraz chyba kolej na podwzykeKto rzadzi kasa na OC?
Od przyszlego tygodnia zabieram sie do roboty na "nizszym " poziomie, moze jakas syrenka sie trafi![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic