C+ super zdjęcia. Nie wiem czy po Tobie ktoś się odważy wystawić swoje . Pamiętam zdjęcia luc4s, który swoim kompaktem robił niesamowite macro. Może pokaże coś ze starej kolekcji?
jedna fotografia jest więcej warta niż tysiąc słów...
BLOG
Świetne fotki. Faktycznie luc4us robil bezkonkurencyjne makro. Jakim szkiełkiem te robiłeś?
mente et malleo
nr 4 jest prześliczne (chociaż owad jest ... fe )
Big Mac to Big Mac, tylko „le Big Mac”
Wejdź na moje portfolio na plfoto.com i skomentuj parę zdjęć.
Piękne fotki, 2 w szczegolnosci Ja sie jakos do tych paskud nie moge przekonac...
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
świetnie
- napisz więcej o tym co i jak? jakie szkła, konwertery itd..kleiłes robale czy cierpliwośc wiczyłeś, pisz co się da byle prawdę
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Kilka z dzisiaj, żadne 1:1 ponieważ Dziadek nie wyrabia
Może i dziadek , ale i tak lepsze niż z Canunia 30d , ładne kolorki
Pozdrawiam
Wszystkie fajne, a najbardziej podoba mi się 4.
Pozdrawiam
Szkło ZD 50mm, zdjęcia nie są aż tak dobre jakbym chciał, a tym wątkiem mam zamiar sam siebie i innych motywować
Ponieważ mam aktualnie sprawną tylko jedną nogę więc usiadłem na murku w parku przy takich żółtych kwiatkach i czekałem aż coś przyleci Teraz widzę, że trzeba jeszcze bardziej przymykać, bo GO czasami za mała np. 1 zdjęcie
C+
Zyczę dalszego powodzenia w pracy w obszarze makro robaczkow (w ogóle w makro przyrodniczym). Ciekawa dziedzina ngradzająca cierpliwość i zaangażowanie wspaniałymi fotkami.
Pzdr, TJ