C+ super zdjęcia. Nie wiem czy po Tobie ktoś się odważy wystawić swoje . Pamiętam zdjęcia luc4s, który swoim kompaktem robił niesamowite macro. Może pokaże coś ze starej kolekcji?
Świetne fotki. Faktycznie luc4us robil bezkonkurencyjne makro. Jakim szkiełkiem te robiłeś?
mente et malleo
nr 4 jest prześliczne (chociaż owad jest ... fe )
Big Mac to Big Mac, tylko „le Big Mac”
Wejdź na moje portfolio na plfoto.com i skomentuj parę zdjęć.
Piękne fotki, 2 w szczegolnosci Ja sie jakos do tych paskud nie moge przekonac...
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
świetnie
- napisz więcej o tym co i jak? jakie szkła, konwertery itd..kleiłes robale czy cierpliwośc wiczyłeś, pisz co się da byle prawdę
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Kilka z dzisiaj, żadne 1:1 ponieważ Dziadek nie wyrabia
Może i dziadek , ale i tak lepsze niż z Canunia 30d , ładne kolorki
Pozdrawiam
Wszystkie fajne, a najbardziej podoba mi się 4.
Pozdrawiam
Szkło ZD 50mm, zdjęcia nie są aż tak dobre jakbym chciał, a tym wątkiem mam zamiar sam siebie i innych motywować
Ponieważ mam aktualnie sprawną tylko jedną nogę więc usiadłem na murku w parku przy takich żółtych kwiatkach i czekałem aż coś przyleci Teraz widzę, że trzeba jeszcze bardziej przymykać, bo GO czasami za mała np. 1 zdjęcie
C+
Zyczę dalszego powodzenia w pracy w obszarze makro robaczkow (w ogóle w makro przyrodniczym). Ciekawa dziedzina ngradzająca cierpliwość i zaangażowanie wspaniałymi fotkami.
Pzdr, TJ