Dla mnie bomba![]()
Dla mnie bomba![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Jest akcja!![]()
moje wątki 1. Malta i Gozo 2. Z łąk i pol...
Ja różwnież gratuluje jest akcja i jest jakość
Szczerze napiszę że nie myślałem że te zbrojce to takie drapieżne.
Bardzo ładne zdjęcia.
Bardzo fajna kolejna seria![]()
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
Dodam jedna fotkę do pajęczych wylinek.
Udało mi się trafić taką sytuację u kosarza. Wyciąganie długich nóg ze "starych skarpetek" to jest dopiero widok! Kolory nieciekawe, bo kosarz wisiał na ścianie drewnianego domku w jasnobrązowym kolorze i nic się z tym nie dało zrobić, ale scenka chyba warta pokazania.
64.
Fajne, facet musi to mieć przećwiczone![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Niewątpliwie warte pokazania. Bardzo ciekawa sytuacja. Przyznam, ze nigdy nie widziałem sceny wylinki kosarza - spotykałem jedynie puste wylinki. Przypuszczałem, że cała akcja odbywa się w nocy. O jakiej mniej więcej porze robiłeś swoje zdjęcie?
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Dokładnie 11 sierpnia 2007, 19:41
Brzmi śmiesznie, ale to dane z EXIFna pewno było błyskane lampą.
Proces już był mocno zaawansowany, w starym oskórku tkwiły tylko końce nóg, stąd taka dziwna pozycja. Nie mam całego cyklu na zdjęciach. Nogi były całkowicie miękkie. Sądząc z tej skórki w tyle ciała, u kosarzy nie ma takiego "wieczka" jak u pająków, chyba wysuwają się z oskórka podobnie do gąsienic, "zwijając" go ku końcowi ciała. Problem tylko z nogami.......
Fajne. Że też mu się nogi nie poplącząKiedyś widziałem zdjęcie ważki po wylince związanej w supełek,ciekawe czy kosarzom też się to zdarza...
moje wątki 1. Malta i Gozo 2. Z łąk i pol...