Nie wiem czy zasługuję na takie wyróżnienia, ale dzięki wyszomirze za wszystkie nominacje do FM Za uwagi i komentarze też
6404. Z łowikowatych
Nie wiem czy zasługuję na takie wyróżnienia, ale dzięki wyszomirze za wszystkie nominacje do FM Za uwagi i komentarze też
6404. Z łowikowatych
Seria ze strzępotkiem - niestety ostre światło słoneczne psuje efekt.
Zasługujesz! Od pewnego czasu piękne zdjęcia pokazujesz. Ostatni łowik też świetny.
Dzięki za komentarze!
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Jakaś maleńka ćma spotkana na pniu brzozy:
6405.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
6404 - niezłe, sugestywne, konturowe, kolorowe. podobają mi się pasy (linie) na zielonym źdźble, szczupłość kolczastych nóg i smukłość odwłoka.
TJ
No Panowie... Świetnie radzicie sobie z tymi robaczkami.
Łowik świetny @wyszomir co do światła pełna zgoda - było mocne, ale motylki akurat takie lubią. Co zresztą można wykorzystać...
6406.
6407.
6408.
I dlatego ze motylki takie lubią (na próbę zacienienia najczęściej reagują ucieczką) najlepsza pogoda do ich fotografowania w środku dnia jest wtedy gdy mamy chmury na niebie. W dni słoneczne albo wcześnie rano albo pod wieczór gdy światło jest już mniej ostre. Ja fotografuję głównie w środku dnia i dlatego mam mało zdjęć motylków
Dzięki za komentarze!
Ślizgun:
6409.
Pozdrawiam!
Ćemka na brzozie bardzo fajna, a i latolistki niczego sobie
6410.Wojsiłka
6410 - pięknie pokazana płochliwa modelka.
Polująca na ślimaki zaciemka czarna. Spotykana w dwóch formach barwnych - czarnej i brązowej:
6411.
Pozdrawiam!
Kurczę, jak się ogląda takie fotki jak na 6410 i 6411 to... też by się chciało umieć takie
Podziwiam @lisiajamka1 i @wyszomir
Ja dzisiaj z rusałką perłowiec - zdaje się, że malinowiec. Mimo, że wygląda na mocno zmęczoną życiem to była całkiem żywotna...
6412.
6413.
6414.
Często stawonogi nawet mocno pokaleczone dają sobie jakoś radę w życiu.
Dzięki za komentarz!
Parka leni - prawdopodobnie leni siwowłosych:
6415.
Pozdrawiam!