Zaciekawił mnie sprężyk na ostatniej fotografii a szczególnie te kuleczki rozmieszczone niczym zęby w okolicy głowy. Z poprzednimi zaznajomiłem się wcześniej co nie zmienia faktu, że się podobają.
Zaciekawił mnie sprężyk na ostatniej fotografii a szczególnie te kuleczki rozmieszczone niczym zęby w okolicy głowy. Z poprzednimi zaznajomiłem się wcześniej co nie zmienia faktu, że się podobają.
pozdrawiam Wiejo
jeżeli masz na myśli ten rząd 8 kuleczek to są to segmenty czułka sprężyka. Dzięki za komentarz!
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Kowal bezskrzydły:
5101.
Pozdrawiam!
Portret zmróżki złotawej:
5102.
Pozdrawiam!
Bardzo sterylnie wyszedł kowal![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Tutaj jak zwykle, z bliska i ciekawie.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Dzięki za komentarze!
Chyba dawno kosarza nie pokazywałem - znów będzie blisko i (mam nadzieję) ciekawie:
5103.
5104.
Pozdrawiam!
Posiłek pająka - dwa bardzo podobne zdjęcia - nie mogę się zdecydować w którym kadrze lepiej wygląda:
5105.
5106.
Pozdrawiam!
Na zdjęciu 5105 sytuacja jest od razu widoczna i widać, że pająk góruje nad ofiarą. Większe zbliżenie na zdjęciu 5106 powoduje, że najpierw widzę ofiarę i dopiero po chwili pająka. Rubaszny korsarz fajny.
pozdrawiam Wiejo