Trzy kadry kolejnego niewielkiego pająka - przypuszczam, że również pozbawionej plam Ebrechtelii:
4531.
4532.
4533.
Trzy kadry kolejnego niewielkiego pająka - przypuszczam, że również pozbawionej plam Ebrechtelii:
4531.
4532.
4533.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Marku, co tu dużo mówić - Twoje pająki są zarąbiste![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Sam nie wiem..... Chyba jednak wolę ładnie pokazane pluskwiaki od parady seryjnych "morderców".
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
I drapieżnik jest o tyle lepszy od człowieka, że zabija by przeżyć - a człowiek często dla rozrywki.
Dzięki za komentarze!
Pozdrawiam!
Lubię tu wchodzić bo co rusz jakaś ciekawostka przyciąga uwagę i przybliża ten mikroświat uświadamiając, że on jest obok nas. Denerwuje mnie tylko ta maszyna od reputacji bo co chcę dodać to karze mi innym.
pozdrawiam Wiejo
Dzięki za mi le słowa! Mnie też ten algorytm od reputacji często denerwuje.
Dzisiejszy bohater to pienik:
Pozdrawiam!
Trzy kadry omięka:
4535.
4536.
4537.
Pozdrawiam!
Pięknie wyszomirze! Ciekawe okazy i bardzo dobre kadry! Mnie też ostatnio udało się sfotografować żółwinka, ale tak siedział, że nie potrafiłem złapać jakiegoś fajnego kadru
4538.
Dzięki za miłe słowa!
Żółwinka faktycznie wolałbym zobaczyć z nieco innego kąta, ale technicznie zdjęcie bardzo dobre.
Krewniaczka żółwinka - strojnica:
4539.
4540.
4541.
Pozdrawiam!