Znowu rewelacyjne podglądanie cudzego posiłku, jestem ukontentowany daniem podaniem i przyprawieniem. Dziękuję.
Znowu rewelacyjne podglądanie cudzego posiłku, jestem ukontentowany daniem podaniem i przyprawieniem. Dziękuję.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
A tyle się biedna pszczółka pyłku nazbierała, i na co jej przyszło![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Cóż... nieszczęścia chodzą - nie tylko po ludziach. Z drugiej strony nieszczęście pszczoły jest szczęściem dla pająka, który przez kilka dni nie będzie cierpiał głodu. Dzięki za komentarz!
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Żeby nie zanudzić scenami uczt pająków - w charakterze przerywnika dłuższy reportaż z toalety szerszenia. Zastałem go siedzącego na kamieniu w chłodny, wrześniowy poranek. Prawdopodobnie nie znalazł schronienia przed nocną ulewą i spędził na tym kamieniu całą noc, gdyż był straszliwie upaprany piaskiem. Nie miałem ze sobą aparatu, ale gdy po 15 minutach wróciłem odpowiednio wyposażony nadal siedział w tym samym miejscu i pozwolił sobie zrobić długą sesję:
1898.
1899.
1900.
1901.
1902.
1903.
1904.
Pozdrawiam!
I ta sesja zdecydowanie przyjemniejsza przynajmniej dla mnie![]()
Pozdrawiam!
To ostatnie przypomniało mi sceny z filmu "Obcy- 8 pasażer Nostromo"
Dzięki za komentarz! To dziś modelki, które może mniej groźnie będą się kojarzyć - para krasanek połączonych w miłosnym akcie. Niestety te maleńkie, ślicznie ubarwione pluskwiaki ustawiają się podczas kopulacji tak, że nie było szansy zmieszczenia całej pary w głębi ostrości z innej niż ptasia perspektywy.
1907.
1908.
1909.
Pozdrawiam!
Oglądanie Twoich zdjęć to poezja. Dzięki.
Pozdrawiam