Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Folia ochronna do XZ-1

| OlyJedi Awatar lukasz78
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria

Odp: Folia ochronna do XZ-1

Nie, Mirku, nie piję do Ciebie. Jeden kupi za 4-5 drugi za 40tys, nieważne. To jego pieniądze, może dniówka a może wydatek życia, jego sprzęt i jego decyzja czy i jak o niego dba, niech nawet sobie owinie całość w bąbelki.

Królowa angielska zbierała końcówki mydła i lepiła z nich nową kostkę a Nicolae Caucescu codziennie zakładał nowy garnitur, kto bogatemu zabroni?

Jeden lubi mieć brudne paznokcie, zniszczone buty, poobijany i podrapany sprzęt (foto) a inny nie.

Prosiaki z hakiem do przyczepy są, Cayenne.

PS. Nigdy nie używałem "pilota" w folii.
    Ostatnio edytowane przez lukasz78 ; 2.02.12 o 16:50

| OlyJedi Awatar Wieprz
    Mieszka w
    Wwa
    Siła reputacji
    119
    Moja galeria

Panowie, bardzo nie chciałbym żeby ta dyskusja zeszła na obrażanie prosiaków.
    przychodzisz do mnie z siekierą, to znaczy że też nie jestem Ci obojętny ...

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Janko Muzykant Zobacz posta
    Jej, ile to jeszcze będzie żył mit ''pilota w woreczku bąbelkowym''? Sto razy wcześniej zatnie się obiektyw albo to nieszczęsne kółko trybów na samym kraju niż cokolwiek strasznego stanie się z wyświetlaczem.
    To już nie czasy przekazywania aparatu wnukom, za trzy lata jeden po drugim będzie padać.
    Nie mam podejścia z chuchaniem do elektroniki. Nie płaczę jak się zepsuje, spadnie, rozwali, czy porysuje obudowa, ale niektóre rzeczy mnie wkurzają - rysy na ekranie są włąśnie taką rzeczą. A, ze im zapobieżenie, kosztuje 2 zł, to pozwalam sobie na taki komfort
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    286
    Moja galeria

Moja filozofia nizinno-bagienna jest obrzydliwie prosta: sprzęt ma mnie cieszyć a nie stresować. Jak ma mi przeszkadzać rysa-oklejam.
    Żeby mi szlag nie trafił siodła za skóry, w rowerku - zdejmuję przed zapięciem rowerka do uchwytu samochodowego.
    Ale ... nie kitram pilota w folię bo primo: głupio wygląda, secundo: jest wnerwiający, tertio: przerost formy nad treścią.
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

| OlyJedi
    Siła reputacji
    61
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez grizz Zobacz posta
    Nie mam podejścia z chuchaniem do elektroniki. Nie płaczę jak się zepsuje, spadnie, rozwali, czy porysuje obudowa, ale niektóre rzeczy mnie wkurzają - rysy na ekranie są włąśnie taką rzeczą. A, ze im zapobieżenie, kosztuje 2 zł, to pozwalam sobie na taki komfort
    O ile jest to komfort, bo zwykle jest to dyskomfort. Bywa, że na czytelności się zyskuje, ale najczęściej traci (odblaski itp).

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Janko Muzykant Zobacz posta
    O ile jest to komfort, bo zwykle jest to dyskomfort. Bywa, że na czytelności się zyskuje, ale najczęściej traci (odblaski itp).
    Jasne. Mże tak: dla mnie to komfort i niech każdy sobie wyboerze, co woli
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    286
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez grizz Zobacz posta
    Jasne. Mże tak: dla mnie to komfort i niech każdy sobie wyboerze, co woli
    A co tu wybierać? Sprzęt ma być i działać, a nie wnerwiać. No i nie trzeba dzielić włosa na czworo.

Edit: można go czasem pochwalić, pogłaskać czasem pomoże.
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

| OlyJedi Awatar lukasz78
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria

Macie rację, przesadne dbanie o sprzęt a tym bardziej o wyświetlacz LCD to powód do wstydu.