cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jej, ile to jeszcze będzie żył mit ''pilota w woreczku bąbelkowym''? Sto razy wcześniej zatnie się obiektyw albo to nieszczęsne kółko trybów na samym kraju niż cokolwiek strasznego stanie się z wyświetlaczem.
To już nie czasy przekazywania aparatu wnukom, za trzy lata jeden po drugim będzie padać.
The question is: What is a Mahna Mahna?
Tak przy okazji.Nie znacie gdzies firmy co tanio zaworki do zapalniczek wstawia.Mam kilkanascie juz pustych,nie na kamien tylko na elektryke taka nowoczesna.Wyrzucic szkoda a po wstawieniu zaworka to i na prezent sie nada.Nie podrapane,nie zniszczone-byly we foli uzywane.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Co do folii - jak miałem GF2 (tez ekran 3 calowy o proporcjach 3:2) to miałem naklejona folie poliwęglanową Forever . Można ja dociąc bardzo dokładnie bo na folii zabepieczajacej jest siatka pomocnicza do docinania.
Co do zaworków do zapalniczek. Kiedyś można było to załatwic w kazdym punkcie usługowym , gdzie dorabiają klucze, ostrza noze itp itd. Jednak teraz w dobie kiedy jednorazówki sa w cenie ponizej 0,5 € to chyba nikt sie juz nie bawi w zaworki . Może sie mylę, musialbym sprawdzic , ale za oknem -14 stopni i nie chce sie wyłazic na dwór.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Po co komu ochrona lcd? Po co zatyczka obiektywu i body? Bo co zaślepkana sanki lampy? Po co futerały, torby i plecaki na sprzęt.
Wyśmiewanie wszystkiego i ironizowanie wcale nie jest oznaką zaj....ości, wręcz przeciwnie.
Ktoś kupił aparat za powiedzmy 4-5tys i ma święte prawo zadbać o to żeby zdjęcia oglądać na nieporysowanym wyświetlaczu.
Klej po usuniętej folii łatwo usunąć taśmą samoprzylepną.
Folię można przykleić idealnie metodą na mokro.
Jesli do mnie pijesz to raczej nie trafiony adres.Dlaczego?Ano dlatego,ze jesli ktos kupi puszke za 4-5 tys jak to piszesz,to szkiel do niej ma za nastepne 10-15tys napewno.On jednak npewnie sprzet szanuje i dba o niego.Mysle,ze jego szacunek i poszanowanie sprzetu nie polega na oklejaniu folia i ogladaniu na wyswietlaczu.
Jednak jesli ktos kupil za 4-5 tys i jest to jego wydatek zycia to niech okleja,przeciera...bo pod trzepakiem sie taki sprzet rysuje,o rower obija.A nie daj..jak mlody i matka ryse zobaczy to dupe skroi i na tym kariera sie skonczy.
Dlatego mm prosiaki nie maja haka do ciagania przyczepy z konmi,bo od tego maja hamera abo jakie inne X-bmw co za ciagnik robi.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie