Przysłoniłem te zasłony i lampę a od razu ładniejsze. Fajny krasnoludek![]()
Przysłoniłem te zasłony i lampę a od razu ładniejsze. Fajny krasnoludek![]()
Jacek
Fajnie wyszło tylko szkoda, że tą lampę budowlańcy umieścili nie tam gdzie trzebai mogłoby być deko jaśniejsze
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
mi akurat się podoba z tymi bibelotami z sufitu.... jakieś takie ciepło od całości bije, i taka słodka tajemnica, a te bibeloty bardzo sugestywnie działają. Od razu na myśl przywodzi taki dziecięcy mały światek z jego wszystkimi ozdobnikami... Takie słodkie życie maluszka po prostu![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
ludzie niestety mają różne podejście do obrazu. Dla jednych to ma być prosta układanka skomponowana tak, żeby nie trza było nad niczym myśleć, a już większość nie emocjonuje się obrazem i nie szuka w nim sensu, treści, uniesienia, czy historii i skojarzeń....
Z tym niestety trzeba się pogodzić. Inne podejście (zwłaszcza w fotografii) często spycha twórcę poza nawias, ale da się to przeżyć. skoro ja z tym żyję od lat a do silnych nie należę to jest to najlepszy dowód.![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs