Kilka weekendowych strzałów z belgijskiego miasteczka Aalst. Optyka jest oczywiście OeMowa. Niestety pogoda nie dopisała a słońce świeciło dosłownie przez dwie godziny.
1,2,3
Kilka weekendowych strzałów z belgijskiego miasteczka Aalst. Optyka jest oczywiście OeMowa. Niestety pogoda nie dopisała a słońce świeciło dosłownie przez dwie godziny.
1,2,3
Kolejne zdjęcia z Aalst, tym razem B&W
4,5,6,7
+ kilka dodatkowych kadrów. Psiaka musiałem wrzucić
8,9,10
Psiak spogląda na nas takim przeszywającym okiem. Musiałeś![]()
cześć,
na 9tym to croksy z lidla? :P
Ten samochodzik - 7 - wydaje się mieć potencjał, nie jestem pewien, czy do końca wykorzystany w tym kadrze, ale przyciąga na chwilę.
8 - fajne, że dynamiczne, poczekałbym nieco aż dorosła postać utnie się trochę w kadrze.
Graficzne 6 - takie twoje. OK.
pozdrawiam,
zgaduję, że to croksy bo to dość popularne obuwie w tej okolicy. 7 ma potencjał, ale podejścia nie było - to w mieszkaniu mojego kumpla, więc zawsze mogę tam wrócićCo do 8 to zgadzam się w 100%, ale nie jestem pewien czy by mi modele tak ładnie biegły w powietrzu. Ogólnie łaziłem po mieście lekko wczorajszy i szukałem wytchnienia w spacerze. Dzieciaki troszkę mnie zaskoczyły i strzeliłem dosłownie jedną fotkę bez pomyślunku. Obróciłem się na piecie i polazłem dalej. w domu zobaczyłem dopiero, że jest ostro. Ogólnie nie lubię fotografować cudzych dzieci. Zawsze mam lekką schizę, że komuś się nie będzie to podobać a ja nie mam nerwów na dyskusje o niczym. Dzięki
---------- Post dodany o 17:39 ---------- Poprzedni post był o 17:33 ----------
To Tula, słodki kudłacz o dość absorbującym usposobieniu![]()
Z ostatnich bardzo podoba mi się czarno-białe 16 a z kajakowych 13 (piękny kontrast kajaki które kojarzą się z latem i kajakarz w zimowej czapce). Pozdrawiam.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
3 i 4 mi pasują, fajna kompozycja i światło, klimatycznie wyszły.
OM-1, mZD 12-40 F/2.8, mZD 60 F/2.8, Nocticron 42.5 F/1.2
flickr: lcf80
Kilka zdjęć z dzisiejszego spaceru po Lesie Kabackim. Wszystko OM 135 f2.8
1,2,3,4,5
Ostatnio edytowane przez cissic ; 31.01.15 o 21:15