bardzo fajne schody na 79 chyba? Masz więcej ujęć?
bardzo fajne schody na 79 chyba? Masz więcej ujęć?
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Oj wszystko jest przemyślane. Kompromisem właśnie wakacje w mieście połączone właśnie ze zwiedzaniem i poznawaniem co roku nowego kraju. Dziewczyna ma frajdę a ja troszkę czasu na swoje przyjemności. Inaczej bym siedział z kuplami nad morzem lub mazurach i wtłaczał piwo strzelając co godzinę nasz obraz upodlenia na tle pięknego nieba. Mam sporo takich zdjęć a z kuplami widuję się dość często w tygodniu i przy weekendzie![]()
Fotki schodów są pozytywnie zakręconeŚwietna seria.
Niestety idealnie pionowego nie da rady strzelić z racji tego małego postumentu, ale można próbować
---------- Post dodany o 17:32 ---------- Poprzedni post był o 17:29 ----------
gdybym miał rower (a w Wawie mam zawsze) to bym go dogonił, specjalnie dla Ciebie
---------- Post dodany o 17:34 ---------- Poprzedni post był o 17:32 ----------
Fotki na tych schodach to taki "standard" na zakończenie zwiedzania muzeum. Na szczęście wersji pionowych specjalnie wielu nie widziałem. Nie myślałem, że ktoś zwróci uwagę na wazę i madonnę. Fajnie![]()
Kilka kolejnych oklepanych kadrów, tym razem z Panteonu. Ostatnie to taka Gwiazda Śmierci
84,85,86
Ostatni dzień w Rzymie i ostatnie zabawy z cieniem. Wszystko oczywiście OM 50mm f1.4
87,88,89,90