mgielka na przedgorzu Pirenei
23
mgielka na przedgorzu Pirenei
23
Ostatnio edytowane przez cissic ; 9.07.11 o 12:52
troszke polskich miast
24,25,26,27,28,29,30
Ostatnio edytowane przez cissic ; 9.07.11 o 12:53
Ze starego, klimatycznego Budapesztu najbardziej podoba mi sie 14 i 20.
Obrobka mi nie lezy, a ze o gustach sie nie dyskutuje, powiem tylko ze te dwa ujecia chwale za niebanalny pomysl na kadr
Pozdr.
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Z polskich miast podoba mi się kompozycja 2. i swiatło na 3.
Dworzec główny Wrocław - po remoncie nie będzie juz tych smaczków, oj nie...
dzieki za komentarze. troszke sie obawialem wrzucac takie "pseudo starocie", ale jakos sie przelamalem
Postarzony Budapeszt bardziej przypadł mi do gustu niż polskie miasta.
Oceniając go jako reportaż powiedziałbym, że całkiem fajnie to wyszło.
Może dlatego, że lepiej układa się w całość.
Unikałbym tylko tego typu obróbki ze zdjęciami, na których są typowo współczesne elementy.
dzieki serdeczne za spostrzezenia. staralem sie dobierac zdjecia tak by elementow wspolczesnych bylo jak najmniej. oczywiscie statki na Dunaju, wagony i mercedes na Krakowskim sa ewidentnie "nowozytne". wszytsko powstalo "na kolanie" w pierwsze w tym roku nudne piatkowe popoludnie. wszyscy klienci chyba juz pojechali na wakacje
co do Budapesztu to polecam wszystkim zatrzymac sie w tym miescie na pare dni bo to fantastyczne miejece dla kazdego lubiacego lazic po miescie z aparatem w lapie
kilka wakacyjnych pocztowek:
31,32,33,34
1. i 3. naprawdę bardzo starannie odmalowałeś krajobrazy. Celowo piszę odmalowałeś. Większy format oglądałoby się jeszcze przyjemniej.
<wow> pierwsze wymiata
"Zdradliwa wena, raz jest a raz jej nie ma"
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=73327