Ładny ten minimalizm. wiesz o co chodzi w fotografii. Pamiątkowe też chyba masz? ale dobrze, że do szuflady, no kilka wybranych możesz pokazać.
Ładny ten minimalizm. wiesz o co chodzi w fotografii. Pamiątkowe też chyba masz? ale dobrze, że do szuflady, no kilka wybranych możesz pokazać.
Druh Synchro dwie Smieny dawno sprzedane. Zenit E w szafie. W cyfrze Olympus SZ-30 MR do robienia filmików i do noszenia w kieszeni, E 420 z kitem 17,5-45 mm zepsuł się, więc zastąpił go M 10 tez z kitem większym . Jeżdżę Laguną z 1998 roku.Mniej znaczy więcej.
Mało, ale coś tam mam. Głównie "swoją żabę" muszę fotografować, żeby była zadowolonaWidoczków specjalnie nie robię bo od kilku lat spędzamy wakacje w różnych miastach. Narzeczona ma słabość do dawnej sztuki, więc łażę za nią jak cień od galerii do galerii i od kościoła do kościoła. Zawsze staram się urywać na minutę lub dwie, żeby coś cyknąć i potem grzecznie się zameldować. W sumie to fajnie bo nie znoszę plażowania i walenia browarów na słońcu - choć kolegom w sytuacjach wakacyjnych nie odmawiam. No ale kobieta i koledzy (zwłaszcza ci z podwórka) to zazwyczaj dwa przeciwległe bieguny...
To zupełnie jak ja - też nie lubię plażowania i wylegiwania się.Może nie zwiedzanie w pośpiechu ile się tylko da, ale głównie spacerowanie jest na naszych wakacjach.
Ale wtedy też można fajne rzeczy wypatrzyć. U Ciebie takie urlopowanie się ewidentnie sprawdza, patrząc po kadrach.
![]()
No to szacun! W 2 dni cały Rzym - to mnie zagiąłeś!My w Pradze złaziliśmy się do nieprzytomności przez tydzień i nie widzieliśmy wszystkiego.
![]()
No ten stary Rzym bo okolic to już raczej nie![]()
Kolejna porcja popołudniowego światła z Rzymu w B&W
62,63,64,65
Trzecie nieźle. Ciekawe zdjęcia robisz. Ostatnie bardzo mi podchodzi. Super.
Choć może szerszy kadr byłby lepszy
Ostatnio edytowane przez koronax ; 27.09.13 o 22:18
Ostatnie jest świetne moim zdaniem![]()