Kilka strzałów córki mojego kolegi z ostatnich dni. Wszystko moje ulubione OM 135mm f2.8
1,2,3,4
Kilka strzałów córki mojego kolegi z ostatnich dni. Wszystko moje ulubione OM 135mm f2.8
1,2,3,4
ostatnie na kracie jest fajne - dobre GO i "gra" dziewczynki. Portret przez ucięcie łokcia z dołu kadrowo niespójny na plus wykorzystanie światła okiennego.
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
Wreszcie udało mi się wyskoczyć z aparatem nad Wisłę na "poserwisowe" testy. Wszystko jest strzelone obiektywami OM - pierwsze trzy to 50 a reszta 135. Ogólnie wyszła fajna całodniowa rowerowa wycieczka, choć dzisiaj wyjątkowo dmuchało i rower troszkę stał w miejscu
1,2,3,4,5,6,7
Dwa wczorajsze dwa zdjęcia, które standardowo strzaliłem praktycznie z roweru swoją 135tka
To pierwsze bardzo fajne. Lubie takie dziwadełka
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Troszkę wislanych pstryków w BW
+ kilka w kolorze
Krótka fotorelacja z spływu Wisłą z Karczewa do Warszawy. Trafiliśmy idealną pogodę. Długie to OM 135 f2.8 a te szerokie to standardowo ZD 14-54